Sky: Children Of The Light – Port bevestigd?

Sky: Children Of The Light – Port bevestigd?

In een interview met MCVUK onthulde thatgamecompany dat hun avonturenspel Sky: Children of the Light in de toekomst naar ‘alle platforms’ zou komen.

Hoewel dat gamecompany de Nintendo Switch niet als een van deze platforms heeft bevestigd, noemt de mede-oprichter en creatief directeur Jenova Chen van de studio het systeem uiteindelijk een naam waar spelers van crossplay-ondersteuning zullen genieten:

Onderstaande lijkt bevestiging … toch?

…our game runs on iPad, on PC, it will run on console in the future. Android [should come] within a month. In the future, it’s going to cross all platforms. And whether you have Playstation or Switch we will support crossplay.

Voor zover we weten, is dit de eerste keer dat we hebben gehoord dat de game naar Nintendo Switch komt. Het enige dat we nu nodig hebben is een echt aankondigings- en releasevenster, dat wil zeggen als het echt gebeurt!

video

Over Sky: Children Of The Light

Ga op een onvergetelijk sociaal avontuur en een steeds groter wordende wereld.

Sky: Children Of The Light is een hartverwarmende en prachtig geanimeerde sociale avontuurervaring die is ontworpen om samen met jou en je geliefden te worden gespeeld.

Gelegen in een wonderland boven de wolken, nodigt Sky jou en je vrienden uit om samen de begraven mysteries te verkennen en een gevallen koninkrijk opnieuw op te bouwen voor zijn oude bewoners. Met je moed en mededogen moeten spelers contact maken als een gemeenschap om hun vlam te delen en daarop voort te bouwen om het licht terug in de wereld te verspreiden.

Ad