Skyforge – Eerste 34 minuten

Skyforge – Eerste 34 minuten

Wil je weten hoe Skyforge visueel standhoudt op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 34 minuten bekijken.

Skyforge ziet hoe spelers de planeet Aelion beschermen tegen een duistere invasie – terwijl ze hun goddelijke krachten buigen als onsterfelijken!

video
play-rounded-fill

Over Skyforge

Skyforge is een online actiespel geïnspireerd door science-fiction en fantasy, dat zich afspeelt in een adembenemend universum vol goden en monsters. Werk als een onsterfelijke van Aelion samen met spelers over de hele wereld om geweldige verhalen te ontdekken, landen te verkennen die niet in kaart zijn gebracht en een enorme, constant evoluerende wereld te verdedigen tegen een invasie!

SPEEL WAAR EN WANNEER

Ga onderweg met je intergalactische avonturen! Sessie-gebaseerde gameplay maakt het gemakkelijk om te spelen tijdens het reizen, tijdens uw lunchpauze of wanneer u thuis ontspant. Ophalen en spelen altijd en overal: Aelion wacht op je!

DYNAMISCH GEVECHT GEOPTIMALISEERD VOOR NINTENDO SWITCH

Wek je onsterfelijke krachten op in tv-, tafel- of handheldstijl! Gebruik Joy-Con-controllers of de Nintendo Switch-Pro-controller om een ​​intuïtief vechtsysteem onder de knie te krijgen en krachtige aanvallen die uniek zijn voor elke klasse. Ontgrendel Divine Forms om je ware vechtpotentieel te ontketenen!

ONMIDDELLIJK SCHAKELEN TUSSEN 18 LESSEN

Onsterfelijken hanteren ongelooflijke magie en unieke vaardigheden, en je kunt schakelen tussen 18 vrij te spelen klassen om het ten volle te ervaren. Rock uit met de geweldige riffs van de Soundweaver, gebruik de kracht van de natuur met de Grovewalker of zet Aelion in vuur en vlam met de Firestarter!

EEN WERELD ONDER AANVAL

Invasies zijn tijdelijke seizoensevenementen die je vaardigheid echt op de proef zullen stellen. Terwijl wezens uit de diepste loopgraven, indringers van achter de sterren en kwaadaardige avatars van vernietiging neerdalen op Aelion, sta op en vecht! Ontvang de Invasion Pass om speciale beloningen te verdienen, waaronder exclusieve in-game cosmetica.

SPEEL GRATIS

Skyforge is gratis te downloaden en te spelen en ontvangt regelmatig gratis inhoudsupdates, dus je kunt 24/7 onbeperkt op avontuur gaan!

Skyforge is nu beschikbaar als gratis downloadbare titel in de Nintendo Switch eShop.

Ad