Skyforge – Paladin Gameplay Trailer

Skyforge – Paladin Gameplay Trailer

Allods Team en My.Games hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor hun gratis te spelen fantasy sci-fi MMO Skyforge, die volgende maand naar Nintendo Switch komt.

De trailer is gedeeld via Nintendolife en toont gameplay-opnames voor de Paladin-klasse van de game. Er moet ook worden opgemerkt dat dit de eerste trailer is die laat zien hoe de game draait op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Paladins zijn onverschrokken soldaten met een breed scala aan aanvallende en verdedigende vaardigheden. Ze zijn te vinden in het hart van de strijd, ze verpletteren vijanden en beschermen nabije bondgenoten. Woeste strijders van dichtbij roepen hun heilige krachten op om bondgenoten te beschermen en vijanden van veraf aan te vallen.

Over Skyforge

ONTDEK AELION

Skyforge is een online actiespel geïnspireerd door science-fiction en fantasy, dat zich afspeelt in een adembenemend universum vol goden en monsters. Werk als een onsterfelijke van Aelion samen met spelers over de hele wereld om geweldige verhalen te ontdekken, landen te verkennen die niet in kaart zijn gebracht en een enorme, constant evoluerende wereld te verdedigen tegen een invasie!

SPEEL WAAR EN WANNEER

Ga onderweg met je intergalactische avonturen! Sessie-gebaseerde gameplay maakt het gemakkelijk om te spelen tijdens het reizen, tijdens uw lunchpauze of wanneer u thuis ontspant. Opnemen en spelen, altijd en overal: Aelion wacht op je!

DYNAMISCH GEVECHT GEOPTIMALISEERD VOOR NINTENDO SWITCH

Wek je onsterfelijke krachten op in tv-, tafel- of handheldstijl! Gebruik Joy-Con-controllers of de Nintendo Switch-Pro-controller om een ​​intuïtief vechtsysteem onder de knie te krijgen en krachtige aanvallen die uniek zijn voor elke klasse. Ontgrendel goddelijke vormen om je ware vechtpotentieel te ontketenen!

ONMIDDELLIJK SCHAKELEN TUSSEN 18 LESSEN

Onsterfelijken hanteren ongelooflijke magie en unieke vaardigheden, en je kunt schakelen tussen 18 vrij te spelen klassen om het ten volle te ervaren. Rock uit met de geweldige riffs van de Soundweaver, gebruik de kracht van de natuur met de Grovewalker of zet Aelion in vuur en vlam met de Firestarter!

EEN WERELD ONDER AANVAL

Invasies zijn tijdelijke seizoensevenementen die je vaardigheid echt op de proef zullen stellen. Terwijl wezens uit de diepste loopgraven, indringers van achter de sterren en kwaadaardige avatars van vernietiging neerdalen op Aelion, sta op en vecht! Ontvang de Invasion Pass om speciale beloningen te verdienen, waaronder exclusieve in-game cosmetica.

SPEEL GRATIS

Skyforge is gratis te downloaden en te spelen en ontvangt regelmatig gratis inhoudsupdates, dus je kunt 24/7 onbeperkt op avontuur gaan!

Skyforge wordt op 4 februari op Switch gelanceerd als een gratis te spelen titel.

Ad