Skyforge teruggedrongen tot 4 februari 2021

Skyforge teruggedrongen tot 4 februari 2021

Uitgever My.Games en ontwikkelaar Allods Team hebben aangekondigd dat de sci-fi MMORPG Skyforge onderweg is naar Nintendo Switch.

Helaas lijkt het erop dat Nintendo-fans nog wat langer zullen moeten wachten.

De bedrijven hebben bevestigd dat Skyforge op 4 februari 2021 op de Nintendo Switch komt in plaats van in de oorspronkelijke herfst 2020-venster. Hoewel er geen reden voor deze vertraging werd gespecificeerd, deelden de bedrijven dat hun ontwikkelaars nog steeds hard werkten om de Nintendo Switch-poort op peil te krijgen.

video
play-rounded-fill

Skyforge, de populaire sci-fi MMO ontwikkeld door Allods Team en uitgegeven door MY.GAMES, komt op 4 februari 2021 naar de Nintendo Switch!

Over Skyforge

Nieuwe onsterfelijken kunnen naar verre werelden reizen, ongelooflijke krachten opwekken en de planeet Aelion verdedigen tegen Invasion gedurende honderden uren aan avonturen, volledig geoptimaliseerd voor Nintendo Switch.

Hoewel de lanceringsdatum enigszins is veranderd, werken de ontwikkelaars er hard aan om ervoor te zorgen dat deze versie van het spel van hetzelfde kaliber is als andere platforms. De ontwikkeling bevindt zich momenteel in de laatste fase en de extra tijd zal worden gebruikt om Skyforge te laten schitteren in zijn nieuwe huis.

Nieuwe en exclusieve inhoud wordt ook voorbereid op tijd voor lancering. Spelers die de instructiemissies binnen de eerste paar weken na de release voltooien, ontvangen het epische Cyber ​​Warrior-kostuum, plus vijf andere goddelijke cosmetica om hun onsterfelijken mee uit te rusten!

Nieuwe Founder’s Packs met de Switch-exclusieve Callsign NX Wings, met kleurenschema’s geïnspireerd op Switch’s Neon Red en Neon Blue Joy-Con-controllers, zullen bij de lancering verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop. Kort daarna heeft het eerste Invasion-evenement Aelion al in het vizier voor een aanval na de lancering.

Skyforge kan gratis worden gedownload in de Nintendo eShop (een Nintendo Switch Online-abonnement is niet vereist om online te spelen). Toekomstige inhoudsupdates, inclusief de release van de eerste Invasion, zullen ook gratis beschikbaar zijn.