Skyland Rush – Air Raid Attack – Eerste 19 minuten

Skyland Rush – Air Raid Attack – Eerste 19 minuten

Moet je je onderdompelen in de torenhoge actie van Skyland Rush: Air Raid Attack op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 19 minuten bekijken.

In het scrollende schietspel Skyland Rush – Air Raid Attack hebben spelers de controle over Zenya, terwijl ze duistere wezens neerhaalt met haar hovercraft!

video
play-rounded-fill

Over Skyland Rush – Luchtaanval

Een schietspel tegen wezens uit het donker! Schiet en vlieg door de lucht van Skylandia in een episch avontuur. Hoe ver kun je komen? Vlieg de wereld in en daag je vaardigheden uit in dit zijwaarts scrollende spel!

Kenmerken

  • Schiet zoveel mogelijk wezens neer om je score te verhogen
  • Gebruik krachtige charmes om je wapens te upgraden
  • Pas op voor raadselachtige vallen in uw luchtbrug
  • Verken actievolle spelblokken met oplopende moeilijkheidsgraad
  • Voltooi uitdagende missies en claim de beloningen
  • Zet je schrap, Guardians kan je reis zwaarder maken
  • Verzamel egglings om “Awakening” te ontgrendelen en om de Titans te ontmoeten

Het kwaad heeft Skylandia overgenomen! Zenya heeft uw hulp nodig!

Overleef de stiekeme aanvallen van verschillende bugsters, onheilspellende heksen, robobirds, kleine duivels en andere beruchte monsters die je missie zullen bedreigen! Schiet ze neer om de weg vrij te maken en de beloningen op te eisen.

Er ligt een lange reis voor de boeg, donkere tijden zullen niet heersen! Tik en balanceer door dichte vegetatie, blokkerende rotsen en gevaarlijke grotten! Verzamel krachtige charmes om alle vijandelijke wezens uit te roeien met je superwapens. Vermijd of sla de obstakels kapot en zoek de verborgen valstrikken voor je, zodat je ze op tijd kunt uitschakelen.

Tijdens je epische avonturen zullen verschillende soorten egglings je pad tegenkomen! Elk van hen is een slecht voorteken van een slechte aanwezigheid! Verzamel ze allemaal terwijl monsterlijke Titans wachten om gewekt te worden!

Ga mee op Zenya’s reis naar het avontuurlijke Skylandia!

Skyland Rush: Air Raid Attack komt op 22 april 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 6,99.

Ad