Skyrim Anniversary Edition nu officieel beoordeeld

Skyrim Anniversary Edition nu officieel beoordeeld

Misschien herinner je je dat in mei een beoordeling voor The Elder Scrolls V: Skyrim: Anniversary Edition voor Nintendo Switch verscheen in Taiwan. De vermelding werd later verwijderd, maar het suggereerde dat Bethesda aan een Switch-versie van de jubileumeditie werkte, wat niet gebeurde toen de jubileumeditie van Skyrim afgelopen november uitkwam.

Nu is er nog meer bewijs dat het gebeurt. Er is weer een rating uitgebracht, dit keer in Europa. De game heeft de classificatie “18” van PEGI, wat betekent dat het niet geschikt is voor mensen onder de 18 jaar. Bethesda heeft nog niets gezegd over een Nintendo Switch-versie, maar er zijn nu twee vermeldingen voor, dus het lijkt erop alsof het slechts een kwestie van tijd is voordat ze dat doen.

Een nieuwe jubileumeditie van Skyrim

Skyrim in zijn oorspronkelijke vorm staat al op de Switch. Het was de eerste game van Bethesda voor Nintendo sinds Home Alone in 1991 voor de NES uitkwam. Op 17 november 2017 kwam de game uit voor draagbare consoles.

De basisgame is verbeterd voor de jubileumeditie. Het wordt geleverd met Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn, de drie belangrijkste uitbreidingen van het spel.

Het voegt ook 500 stukjes content toe die gemaakt zijn door de Community Creation Club van de game. Dit omvat nieuwe kerkers, missies, wapens, items, spreuken en bazen die zijn gemaakt door Bethesda en de makersgemeenschap van de game. In de nieuwste versie van het spel is er zelfs een geheel nieuwe manier om te vissen.

De jubileumeditie is gemaakt door Bethesda ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de release van de game. Op 11 november 2011 kwam het spel uit.

Fans van de game waren blij met het resultaat van de jubileumeditie. Skyrim heeft een sterke community en de game krijgt altijd nieuwe mods en content gemaakt door de community.

Ad