Slaycation Paradise – Launch trailer

Slaycation Paradise – Launch trailer

Slaycation Paradise kwam uit voor de Nintendo Switch, en Merge Games en Affordable Acquisition gaven ons nog een laatste blik. De twee teams werkten samen om een ​​lanceringstrailer te maken die de hybride twin-stick shooter/torenverdedigingsgame laat zien.

video
play-rounded-fill

Video url; https://youtu.be/Cc7-LiucpfA 

Over Slaycation Paradise

Diep in het hart van de melkweg biedt onze ultramoderne faciliteit in Slaycation Paradise warp-reizigers die willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur toegang tot ontspannen moordactiviteiten. Verken onze mooie en chaotische werelden, die vol zitten met monsters die je willen vermoorden. Dood je zorgen en beleef de tijd van je leven terwijl de wereld om je heen verwelkt en sterft.

De unieke interdimensionale portalen in Slaycation Paradise laten jou en je gezin genieten van verschillende manieren waarop de aarde kan worden vernietigd. Bewonder verbluffende vergezichten terwijl werelden sterven in vurige hellelandschappen. Drink een margarita terwijl het bloed over je tenen loopt. Er gaat niets boven Slaycation Paradise om je het gevoel te geven dat het einde van de wereld spoedig komt. Kom binnen, de slachting is prachtig!

*Het is geen goed idee om zware wapens te gebruiken als je gedronken hebt.

De eenvoudig coole Construction Assembly Turret (C.A.T.)-kit is gratis voor alle bezoekers en laat je je eigen verdedigingswerken bouwen waar je maar wilt. Perfect om jezelf te beschermen tegen die vervelende zombiehordes! **

Uw C.A.T. kit zorgt ervoor dat u en uw dierbaren zich veiliger voelen en dat u aan het eind van de dag van elke minuut van uw verblijf kunt genieten.

Gebruik het op eigen risico. Slaycation Paradise Ltd. is niet verantwoordelijk voor eventuele verwondingen of infecties veroorzaakt door de zombieplaag.

Geniet van ons brede scala aan wapens die na het einde van de wereld nog steeds werken, waaronder het klassieke pompgeweer, vlammenwerper, kattenwerper, toverstokjes en nog veel, veel meer. Het maakt niet uit of we door mensenmassa’s snijden als boter of vechten tegen monsters ter grootte van Kaiju, onze geweldige wapens maken de slachting grappig.

Bij Slaycation Paradise geven we graag iets terug aan de mensen die zich bij ons aansluiten. Terwijl je met ons op tournee bent, verdien je Slaycation Club-beloningen, waarmee je nieuwe post-apocalyptische bestemmingen, waanzinnige nieuwe wapens of geweldige upgrade-voordelen kunt ontgrendelen. Onze gewaardeerde klanten verdienen alleen het beste!

Op Nintendo Switch kun je Slaycation Paradise zowel in fysieke als digitale vorm krijgen.