Slaycation Paradise – Sunny Day trailer

Slaycation Paradise – Sunny Day trailer

De definitieve releasedatum voor Slaycation Paradise, een mix van tower defense en twin-stick shooter, is vastgesteld door Merge Games en Affordable Acquisition. De game zal op 18 augustus 2022 digitaal beschikbaar zijn voor Nintendo Switch. De datum voor de fysieke versie is 23 september 2022.

Duik midden in de actie en scheur door hordes vijanden terwijl je complexe verdedigingssystemen en vreemde wapens bouwt. Pak een drankje aan de bar en ontspan.

video
play-rounded-fill

Over Slaycation Paradise

Op een reeks onstabiele en gevaarlijke alternatieve aardes die voor je plezier zijn opgezet, kun je je een weg banen door alles, van traditionele zombie-apocalypsen tot een reeks gekke lucha libres.

Is het tijd om weg te gaan? Hier bij ApocaTrips staat ons team van deskundige reisagenten, weggestopt in het centrum van de melkweg, klaar om je mee te nemen naar het meest actievolle avontuur van je leven.

Verken prachtige en chaotische vakantiebestemmingen met een volledig arsenaal aan vreemde en gevaarlijke wapens om het gevoel te krijgen dat je vol vuurkracht zit. Met Slaycation Paradise kun je ontspannen en al je zorgen wegnemen.

Kenmerken:

Twinstick schieten en Tower Defense! – Gebruik het beste van elk genre om een ​​boeiende en verslavende gameplay-loop te maken waarin hordes bloeddorstige vijanden wachten om je op het feest te verwelkomen.

Veel einde van de wereld! – Vind gekke evenementen in End-of-the-World-stijl die plaatsvinden op verschillende aardes. Dit is het beste soort entertainment voor een gezinsvakantie.

Vreemde en prachtige wapens! – Geniet van een breed scala aan wapens die zelfs na het einde van de wereld kunnen worden gebruikt, van het klassieke pompgeweer en vlammenwerper tot de vreemde kattenwerper, toverstokken en nog veel meer.

Stel Tower Defense op zoals jij dat wilt – De eenvoudig coole Construction Assembly Turret (C.A.T.)-kit is gratis voor alle bezoekers en laat je je eigen verdedigingsstructuren bouwen waar je maar wilt. Perfect om jezelf te beschermen tegen die vervelende zombiehordes! Jouw kat. kit zorgt ervoor dat u en uw dierbaren zich veiliger voelen en dat u aan het eind van de dag van elke minuut van uw verblijf kunt genieten.

Krijg voordelen als je lid bent van de Slaycation Club. Bij Slaycation Paradise geven we graag iets terug aan onze leden. Je verdient Slaycation Club-beloningen terwijl je met ons op tournee bent. Met deze beloningen kun je waanzinnige nieuwe wapens en geweldige upgrade-voordelen ontgrendelen. Onze gewaardeerde klanten verdienen alleen het beste!

Ad