Slime Rancher’s Launch – Beste verkoopdag in de geschiedenis

Slime Rancher’s Launch – Beste verkoopdag in de geschiedenis

Slime Rancher: Plortable Edition debuteerde op Nintendo Switch en liet eigenaren kennismaken met de geneugten van schattig slijmgekibbel.

En de Nintendo Switch-release van de titel was ook een heel blijde gebeurtenis voor de ontwikkelaar!

Nick Popovich, mede-oprichter/CEO en gamedirecteur van Monomi Park, onthulde dat de lancering van de game op Nintendo Switch “de beste dag in zijn verkoopgeschiedenis” was.

Dit is vooral opmerkelijk gezien het feit dat de game al bijna 6 jaar uit is op andere platforms, zoals aangegeven door Popovich:

Hoewel we geen specifieke verkoopcijfers hebben, lijkt dit nieuws het griezelige vermogen van de Switch om de verkoop van indiegames te stimuleren alleen maar verder te versterken, zoals eerder het geval was met titels als Moonlighter en Celeste.

Over Slime Rancher: Plortable Edition

Welkom in het verre, verre bereik.

Slime Rancher is een charmante, first-person sandbox-ervaring. Speel als Beatrix LeBeau: een moedige, jonge boer die op weg is naar een leven op duizend lichtjaren afstand van de aarde op de ‘Far, Far Range’.

Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en risicovolle kansen terwijl je probeert een groot fortuin te vergaren in de slijmteelt. Verzamel kleurrijk slijm, verbouw gewassen, oogst grondstoffen en verken de ongetemde wildernis door de beheersing van je universele vacpack.

Uw claim indienen

De beroemde rancher, Hobson Twillgers, heeft zijn ranch aan jou doorgegeven. Breng het weer aan de gang, ontdek de geheimen die verborgen zijn op deze mysterieuze planeet en domineer de Plrt-markt.

  • Kweek gewassen en kweek chickadoos om je verzameling hongerige slimes te voeden.
  • Voltooi dagelijkse verzoeken van andere veeboeren om bonusbeloningen te krijgen.
  • Verdien geld om je vacpack te upgraden, meer kraaltjes te bouwen of je ranch uit te breiden.
  • Gebruik Slime Science om zeldzame bronnen te vinden, versieringen te maken en gadgets te maken die je zullen helpen tijdens je avonturen.
  • Verken een uitgestrekte wereld vol geheimen en verborgen schatten.