Smashing The Battle Ghost Soul – Eerste 24 minuten

Smashing The Battle Ghost Soul – Eerste 24 minuten

Is Smashing The Battle Ghost Soul op Nintendo Switch iets dat bij je past? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 24 minuten bekijken.

Smashing The Battle Ghost Soul-game ziet spelers malafide machines verpletteren met de kracht van verschillende mooie heldinnen!

video
play-rounded-fill

Over Smashing The Battle Ghost Soul

SMASHING THE BATTLE, de 3D hack-and-slash-actiegame met verbluffende heldinnen, keert terug met een nieuwe update met nieuwe verhaalinhoud en personages.

Gameplay – Smashing the Battle is een hack-and-slash-actiegame.

Je vecht tegen robots met zowel standaardaanvallen als combo-aanvallen. Door de vijand te verpletteren, kun je de weg naar voren openen. Door de vijand aan te vallen, kun je vaardigheidspunten verdienen, waardoor je verwoestende aanvallen op grote groepen vijanden tegelijk kunt uitvoeren. Gebruik na het voltooien van elke fase de munten die je hebt verzameld om je personage te versterken, zodat je nog meer vijanden kunt verslaan. Je kunt ook munten gebruiken om verschillende kostuums met verschillende vaardigheden te kopen.

2086 AD – Inleiding: Ghost Soul

Het afgesloten ondergrondse gebied – 1 jaar na het incident met Kate.

Amano Elle, een agent van de Special Operations Division van de Metropolitan Police Department, volgt een spion van de Republiek, die undercover het land is binnengekomen. Een legendarische hacker verschijnt op het toneel wanneer Elle inbreekt in een faciliteit waar het voormalige leger geheim nucleair onderzoek deed.

Elle en Alina, beide agenten van tegengestelde naties, elk op een missie om de waarheid te ontdekken! Nucleaire ontwikkeling, militaire marionettenoperaties, neobiocentrisme… Wat zullen ze aantreffen aan het einde van hun kruisende verhalen?

2085 AD – Inleiding  

In het holst van de nacht, op de bouwplaats van Highrise multiplex…

Sarah O’Connell en haar collega, Ivan, worden plotseling omringd door malafide robots.

Na te zijn gered door Lorien, weet Sarah te ontsnappen en neemt ze het gevarenpak aan om zich een weg naar buiten te vechten!

Zullen ze, terwijl de verhalen van Sarah en Mary botsen, in staat zijn om het incident tot op de bodem uit te zoeken en de waarheid te achterhalen?

Smashing The Battle Ghost Soul gelanceerd via de Nintendo Switch eShop op 9 september 2021, voor $ 19,99 USD.

Ad