Smilemo komt Januari 2023

Smilemo komt Januari 2023

Smilemo zal in de komende maand beschikbaar zijn op de Nintendo Switch, met dank aan uitgever CFK en ontwikkelaar REXECHO. De releasedatum van het album is vastgesteld op 19 januari 2023.

In het actiespel Smilemo bewegen spelers heen en weer over het scherm terwijl ze proberen te voorkomen dat een virus een computerwereld overneemt.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Smilemo

De prachtige pixelart-videogame Smilemo plaatst spelers in de rol van het titelpersonage, Smilemo, die probeert zijn virtuele wereld te redden van een onverwachte virale aanval. In de loop van het spel nemen spelers de controle over van onze opgewekte hoofdrolspeler terwijl ze de planeet afreizen op zoek naar de fragmenten van de vaccinatiecode die daar verspreid zijn en terugvechten tegen het virus.

Een onverwachte virale epidemie bracht op een dag de wereld van computers en aanverwante technologie op de knieën

Smilemo, onze blije emoji-hoofdrolspeler, kwam amper door de infectie heen en nu heeft hij de taak gekregen om de systeembeheerder te helpen bij het verzamelen van de vaccinatiecode, die verspreid is over de besmette planeet.

Kenmerken

De speler moet de controle overnemen van onze moedige hoofdrolspeler, Smilemo, die zich afspeelt tegen de achtergrond van een computerwereld die is binnengevallen door een virus.

Je zult moeten sprinten, springen, je aan de muren moeten vastklampen en de lucht in moeten rennen! Met slechts een paar simpele bewegingen kun je de controle over een breed scala aan opwindende situaties overnemen. Zal het Smilemo uiteindelijk lukken om de uitdagingen te overwinnen, de vaccinatiecode te herstellen en vrede te brengen in de computerwereld?

De ongelooflijke reis die Smilemo op het punt staat te beginnen, is eindelijk aangebroken!

“Pas op voor de kleur rood!” Met slechts één aanraking van het virus sturen onze “eindeloze stuitermechanismen” je zonder enige controle door de lucht.

Elk level is gevuld met de “rode infectie”, die veel verschillende vormen kan aannemen, waaronder ronddwalende menselijke figuren, muren van stekels en zaagbladen die ronddraaien.

Als je timing niet goed is en je in contact komt met het virus, ga je een stap achteruit bij elke aanraking die je maakt. Wanneer spelers weer bij zinnen komen, kunnen ze zelfs ontdekken dat ze zijn teruggevoerd naar het begin van het level.

De aantrekkingskracht van Smilemo ligt in het feit dat het een geheel eigen gevoel geeft naarmate het spanningsniveau toeneemt. Het is belangrijk om voorzichtig te manoeuvreren om de virussen te vermijden die slim door de levels zijn gepositioneerd. Elk van deze virussen heeft de mogelijkheid om u met slechts één contactpersoon uit de hand te laten lopen.

Smilemo heeft een zekere mate van uitdaging die tegelijk eenvoudig en ingewikkeld is, uitdagend maar niet onoverkomelijk; het beloont spelers met checkpoints, maar kan ze ook met een enkele misstap van het scherm sturen. Zelfs als ze een fout maken, hebben spelers de mogelijkheid om het keer op keer te proberen vanaf checkpoints die strategisch in elk level zijn geplaatst, wat de hoeveelheid uitdaging die ze tegenkomen aanzienlijk vermindert.

Vecht tegen het virus door de vaccinatiecode samen te stellen uit de samenstellende delen, die in elk level verborgen zijn. Neem deel aan een felle strijd tegen de leider van het bedrijf! Om je vergelding te eisen, moet je de aanvallen van de baas vermijden en tot het einde blijven spelen.

In elk level moeten spelers voorkomen dat ze in contact komen met de verschillende virale manifestaties terwijl ze ook de verschillende stukjes vaccincode verzamelen. Naast alle uitdagingen zullen spelers ook te maken krijgen met het enorme monster dat bekend staat als het “Trojaanse paard” en zijn aanvallen, die de angst verder zullen vergroten. De spelers moeten zo snel mogelijk rennen om weg te komen van het enorme virus en levend de finish van het level te halen. Laat uw aandacht geen seconde afdwalen, want het maken van zelfs maar een kleine fout kan het einde betekenen van uw gelukkige bestaan.

Ga jij de uitdaging aan om de uitdagingen te overwinnen, de vaccinatiecode op te halen en de vrede in de computerwereld te herstellen? Dit is nog maar het begin van de ongelooflijke reis van Smilemo!

Elk stadium is besmet met de “rode ziekte”, die het vermogen heeft om je een stadium terug te brengen wanneer het contact met je maakt. Als je timing niet klopt, loop je het risico uit de hand te lopen en een level helemaal opnieuw te moeten beginnen. Als dit gebeurt, moet u vanaf het begin beginnen.

In de Nintendo Switch eShop is Smilemo beschikbaar voor een prijs van $ 9,99. Pre-orders zijn zeer binnenkort beschikbaar en er zal ook zeer binnenkort een demo beschikbaar zijn.