SMITE komt

SMITE komt

Dataminers hebben heel wat ontdekt over games en soms bevat het nieuwe games op de horizon voor Nintendo Switch. De nieuwste ontdekking is dat MOBA SMITE naar de Nintendo Switch zou komen.

Er is nog geen officiële aankondiging gedaan, maar vermoedelijk zal dat er snel van komen.

video

Let op; Geen Nintendo Switch footage

SMITE

Welkom bij SMITE, het online slagveld van de goden. Speel gratis op www.SmiteGame.com  en verover de overwinning in intense gevechten met strategische actie, elk gevoed door meer dan 10.000 jaar mythologie.

Deze SMITE Cinematic-trailer toont een aantal goden die speelbaar zijn in het online actiespel SMITE.

De combinatie van de diepe strategie van Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) -games met de intense actie van First Person Shooter (FPS) -games, levert Hi-Rez Studios een unieke spelervaring als geen ander. SMITE is momenteel beschikbaar op pc en Xbox One.

Wat is SMITE?

SMITE is een van de meer recente gratis MOBA-spellen die de strijd aangaan. In SMITE kies je niet alleen een personage, je kiest ook een god. Je voelt direct een gehechtheid aan personages als Thor en Zeus, want zelfs als je de kennis achter hen niet kent, heb je hun namen in ieder geval al gehoord!

Wat SMITE zo meeslepend maakt, is de opname door Hi-Rez Studios van historische kennis in de vaardigheden, kits en speelstijlen van de goden. Thor en Loki zijn niet alleen personages uit Marvel-strips en -films. Ze maken ook deel uit van de Noorse mythologie en je kunt ze in SMITE overnemen!

Wat maakt SMITE anders?

SMITE neemt alle strategieën van de top MOBA-spellen over en voegt een nieuwe moeilijkheidsgraad toe door je in actie te zetten! In tegenstelling tot de meeste MOBA-spellen biedt SMITE spelers de kans om het MOBA-genre te ervaren dat ze kennen en waar ze van houden vanuit het perspectief van een derde persoon.

Dit unieke perspectief zorgt voor een extreem meeslepende ervaring in tegenstelling tot andere games in het genre. Hoewel dit niet zo’n grote verandering lijkt, begrijp je het als je het eenmaal speelt! Al deze dingen bij elkaar opgeteld, is wat gamingwebsites overal SMITE voortdurend beoordelen als een van de beste beschikbare MOBA-spellen!

De ontdekking is dat het oprichterspakket van Smite Nintendo Switch en het gerucht van cross-platform-play al hun ronde doen.

Zou SMITE goed passen op de Nintendo Switch?

Ad