SMITE – Team Up & Play God – Launch Trailer

SMITE – Team Up & Play God – Launch Trailer

Het officiële SMITE YouTube-kanaal heeft een launch-trailer uitgebracht voor de Nintendo Switch-versie van de game, die op 24 januari wordt uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over SMITE

Betreed het slagveld van de goden! – Word lid van meer dan 25 miljoen SMITE-spelers! SMITE is de online strijdarena voor meerdere spelers die de kracht van de Goden in jouw handen legt. Met een steeds groter wordende selectie, nieuwe evenementen, verschillende skins en tweewekelijkse updates, is er altijd iets nieuws en spannends op het slagveld van de goden!

Go Ahead, Play God – Spring in de actie als een van de meer dan 90 goden van Pantheons over de hele wereld. Speel als iconische figuren als Ares, Thor, Hercules, Wukong en Medusa. Er zijn ook unieke goden en godinnen zoals de vulkanische Pele, de Voodoo-god van de dood, baron en de negenstaartvos Da Ji.

Unieke spelmodi – SMITE heeft concurrentie voor iedereen. Betreed de Arena, de perfecte gamemodus voor spelers die hongerig zijn voor snelle ruzies. Op zoek naar een meer strategische ervaring? Conquest is de eerste competitieve modus van SMITE. Verpletter de tegenovergestelde goden en dood hun Titan voor een triomfantelijke overwinning.

Founder’s pack

Er is ook een Founder’s Pack. waarmee je toegang hebt tot de gesloten bèta van de game.

Grijp het Founders Pack tegen 24 januari 2019 en ontvang een bonus-buit: de Foxy Amaterasu-skin en 200 Gems!

Het SMITE Founder’s Pack biedt ook een groot aantal extra’s, waaronder:

  • Ultimate God Pack – Krijg direct toegang tot elke God in het spel en ontgrendel elke toekomstige God wanneer deze wordt vrijgegeven.
  • Dragon Empress Scylla – Roep de kracht van draken op als Dragon Empress Scylla! Deze skin is alleen beschikbaar op Nintendo Switch ™!
  • Stinging Deceiver Loki – Speel als de Trickster God, Loki, in zijn favoriete skin, Dashing Deceiver.
  • 400 edelstenen – ontgrendel edelstenen onmiddellijk en begin met het opbouwen van je huidcollectie.
  • Exclusieve, gegarandeerde toegang tot de Smite on Switch gesloten Beta – komt op 24 januari 2019
Ad