Smoke and Sacrifice – Fysieke release bevestigd

Smoke and Sacrifice – Fysieke release bevestigd

De 25e Super Rare Game werd onthuld via JP’s SWITCHMANIA. In de onderstaande unboxing-video zul je ontdekken dat de 25e game Smoke and Sacrifice is.

Pre-orders gaan live op 9 januari 2020.

Over Smoke and Sacrifice

Smoke and Sacrifice is een open-wereld, narratief-gedreven RPG, waar het exploiteren van levende ecosystemen de sleutel is tot jouw overleving. Creëer, vecht, overleef en verken de enorme open wereld in dit prachtig handgeschilderde, gotische avontuur waar elk personage zijn verhaal te vertellen heeft.

Het huis van Sachi is het enige kleine stuk vruchtbaar land dat in een ijzige woestenij van een wereld blijft. Haar agrarische gemeenschap gedijt dankzij hun toewijding aan de brandende Sun Tree, die het verloren licht van de mislukte zon vervangt. Na het offeren van haar eerstgeboren kind aan de Sun Tree, ontdekt Sachi een donkerder geheim onder de aura van priesterlijke welwillendheid. Zal ze de waarheid ontdekken die verborgen is in de geheime onderwereld, of vergaan in haar wervelende, dodelijke rook?

Met de kansen tegen haar, vreemde wezens die haar elke stap uitdagen en de altijd opdoemende rook die wacht om leven en herinnering te stelen, zal Sachi ooit de waarheid ontdekken van wat er met haar zoon is gebeurd?