Snack World: The Dungeon Crawl Gold – Let’s Go Looting! Gameplay Trailer

Snack World: The Dungeon Crawl Gold – Let’s Go Looting! Gameplay Trailer

Nintendo UK heeft een nieuwe ‘Let’s Go Looting’ -trailer van Snack World: The Dungeon Crawl Gold uitgebracht die meer van de functies van het spel in het Engels laat zien.

Functies zoals zijn isometrische kerker-gevechten, karakteraanpassing, online multiplayer en meer!

video

Over Snack World: The Dungeon Crawl Gold

Word een heldhaftige avonturier in deze roguelike RPG, kruipend door kerkers in je zoektocht naar zeldzame schatten, op een missie om wraak te nemen op de slechterik Sultan Vinegar die jouw dorp heeft geschonden! Je kunt zelfs in teams van maximaal vier meegaan om hardnekkige tirannen te verslaan!

Laat de kerker doorzoeken … beginnen!

Nadat je dorp is binnengevallen, word een heldhaftige avonturier en wraak te nemen tegen de slechterik Sultan Vinegar! Kruip in deze RPG door willekeurig gegenereerde kerkers in je zoektocht naar zeldzame schatten en werk samen met maximaal drie andere spelers in lokale of online multiplayer om hardnekkige tirannen te verslaan!

Het verhaal…

Je bevindt je binnen een centimeter van je leven aan de poorten van Tutti-Frutti. Je herinnert je niets … maar je hebt tenminste fantastische nieuwe vrienden om mee op avontuur te gaan!

Je bent je eigen kerker-crawler!

Pas je haar, ogen, mond, lichaam, ALLES aan tot een avatar die het beste bij je past, voordat je op avontuur gaat.

Jongleren met jaras!

Rust jezelf uit met jaras: wapens, schilden, genezende tonics en status-buffing colognes met gerandomiseerde effecten die kunnen worden verkleind voor draaggemak. Schakel ze tijdens de vlucht op basis van de slechteriken die je vecht!

Ziet eruit als een snack!

Snacks zijn kiekjes van eigenzinnige wezens en gekke personages die je in de strijd aan je zijde kunt oproepen. Verzamel en ruil snacks en jaras met je echte vrienden om een ​​aantal indrukwekkende strijdmogelijkheden op te bouwen!

Vang buit en ga er volledig op uit!

Hoe meer je bereikt op missies, hoe meer kisten je verdient! Er zijn allerlei quests en ultra-zeldzame items voor het oprapen!

Help de lokale bevolking

Word Sloe White wakker, help de meidengroep Spicy Galz, help een … vegetabulldog of een crock ness monster?!? Wees de all-round good guy in side-splitting side quests!

Een heerlijk meta-avontuur

Hoge fantasie en hightech botsen in deze vierde muurbrekende RPG met een moderne twist voor gamers van alle generaties!

Wat wordt er bedoeld met het “goud”?

Alle downloadbare inhoud die is vrijgegeven voor de originele Japanse versie is gratis inbegrepen.

Snack World: The Dungeon Crawl Gold wordt op 14 februari 2020 in het westen gelanceerd. 

Ad