Snack World: The Dungeon Crawl – Gold officieel aangekondigd, lancering 14 februari 2020

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold officieel aangekondigd, lancering 14 februari 2020

De Snack World-franchise van Level-5 gaat inderdaad naar het westen komen. Omdat we eindelijk bevestiging hebben!

Nintendo bevestigde dat Snack World: The Dungeon Crawl – Gold de Nintendo Switch in het westen zal raken. In het bijzonder weten we nu dat de game op 14 februari 2020 wordt gelanceerd voor $ 49,99 USD!

video

Over Snack World: The Dungeon Crawl

Wat gebeurt er wanneer hoge fantasie, hoge komedie en een hightech omgeving botsen? Een waar feest van spannende actie, pittige snark en waanzinnige eten woordspelingen! De SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD-game, de unieke crawler RPG van de kerker van LEVEL-5, komt op 14 februari 2020 aan op het Nintendo Switch-systeem.

Gevaar bedreigt Snack World wanneer de kwaadaardige mogul Sultan Vinegar de Deodragon, Smörg Åsbord, probeert op te wekken. In dit roguelike avontuur, pas je personage aan en sluit je aan bij de heroïsche schatzoekers Chup, Mayonna en de bende terwijl ze hun weg vinden door een slapstick-komedie vol zoektocht om de orde in het land van Tutti-Frutti te herstellen.

Bereid je voor op het volgende avontuur door te winkelen in nieuwsgierig state-of-the-art gemakswinkels voor benodigdheden, je uitrusting te optimaliseren en meer. Tijdens je kruip door elke procedureel gegenereerde kerker, zoek je naar schatten terwijl je verraderlijke valstrikken ontwijkt en brutale bazen verslaat. Gebruik “snacks” om speciale bondgenoten op te roepen die helpen bij gevechten; verander uw uitrusting, “jaras” genoemd, ter plekke; en profiteer van verbruiksartikelen om een ​​voorsprong te krijgen in de strijd. Werk samen met vrienden om grote bazen te verslaan met een nog grotere houding in online * en lokale coöperaties voor maximaal vier spelers.

Of je nu wind of de vierde muur doorbreekt, dit meta-avontuur door een hilarische parodie van klassieke RPG-toetsstenen zal je zeker doen glimlachen.