Snack World: The Dungeon Crawl – Gold: Overview Trailer

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold: Overview Trailer

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold is de volgende eerste party-release van Nintendo en Level-5. De game is ontwikkeld door het team van Level-5, die het charmante Fantasy Life en Ni No Kuni heeft ontwikkeld, en wordt uitgegeven door Nintendo. </ P>

video
play-rounded-fill

Over Snack World: The Dungeon Crawl – Gold

Laat de kerker kruipen … begin!

Nadat je dorp is binnengevallen, word een heldhaftige avonturier en wraak te nemen op de slechterik Sultan Vinegar! Kruip in deze RPG door willekeurig gegenereerde kerkers in je zoektocht naar zeldzame schatten en werk samen met maximaal drie andere spelers in lokale of online multiplayer om hardnekkige tirannen te verslaan!

Het verhaal …

Je bevindt je binnen een centimeter van je leven aan de poorten van Tutti-Frutti. Je herinnert je niets … maar je hebt tenminste fantastische nieuwe vrienden om mee op avontuur te gaan!

Je bent je eigen kerker-crawler!

Pas je haar, ogen, mond, lichaam, ALLES aan in een avatar die het beste bij je past, voordat je op avontuur gaat.


Zin in avontuur? Pre-aankoop SNACK WORLD: The Dungeon Crawl – Gold voor Nintendo Switch in de Nintendo eShop en verover willekeurig gegenereerde kerkers met je palsvrienden om de kwaadaardige Sultan Vinegar te verslaan in dit eigenzinnige kappertje op 14 februari!

Ad