Snake? Snake?! Snaaaake! – David Hayter moet nog inspreken!

Snake? Snake?! Snaaaake! – David Hayter moet nog inspreken!

David Hayter staat bekend als de stem van Solid Snake in de meeste Metal Gear Solid-games. Onder de titels zijn Snake Eater voor de Nintendo 3DS en Twin Snakes voor de Nintendo Gamecube.

Het iconische personage was echter beperkt tot zijn eigen universum in die titels.

Solid Snake

Ten tijde van Nintendo Wii was Solid Snake voor de eerste keer speelbaar in Super Smash Bros. Brawl. Hij staat op de planning om terug te keren ibn Super Smash Bros. Ultimate. We hebben namelijk zijn onthulling in een redelijk recente Nintendo Direct mogen mee maken..

In tegenstelling tot andere personages heeft Solid Snake een heel specifiek kenmerk. Net als in de Metal Gear Solid-serie kan hij een codec-gesprek voeren, en hier zelf  over elk personage. Neem een kijkje hieronder om een indruk te krijgen van wat dat inhoudt;

video

David Hayter heeft onlangs tijdens een panel aangekondigd dat hij nog steeds codec-gesprekken moet opnemen voor Super Smash Bros. Ultimate. Hij liet ook weten dat Nintendo om hulp heeft gevraagd met betrekking tot de nieuwe personages waarvoor er geen codecs waren. Daarnaast liet David Hayter niet veel los, wat te maken kon hebben met een contract / embargo waarbij hij werd beperkt.

Moeilijke karakters

Naast Kirby is Solid Snake een moeilijke klant voor de ontwikkelaars … omdat beide van deze personages een speciale interactie hebben met alle anderen personages. Kirby op zijn eigen buurt kan natuurlijk iedereen inslikken en een kracht krijgen die gelijk is aan zijn tegenstander.

Kijk je uit naar Solid Snake die terugkeert in Super Smash Bros. Ultimate? Of heb je iets waar je nog meer naar uitkijkt met Super Smash Bros. Ultimate?