SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash – 30 minuten gameplay

SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash – 30 minuten gameplay

SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash was onlangs een onverwachte Nintendo Switch-release. Nintendo Hall heeft een video van een half uur beschikbaar gesteld.

video
play-rounded-fill

Over SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash

Introductie! SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash, een populair kaartvechtspel voor de NeoGeo Pocket Color (die debuteerde in 1999), komt naar de Nintendo Switch!

De SNK Cardfighter-versie en de Capcom Cardfighter-versie van SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash waren destijds afzonderlijk verkrijgbaar. Beide zijn nu echter geïntegreerd in één spel! Niets houdt je tegen om alle kaarten te verzamelen!

-In deze geweldige kaartvechter nemen SNK-veteranen Terry, Nakoruru en Marco het op tegen Capcom-sterren Ryu, Chun-Li en Mega Man!

-Er zijn in totaal 300 kaarten, met SNK- en Capcom-personages die verschijnen als personagekaarten voor gevechten en actiekaarten voor gevechtshulp. Ga eropuit en maak ‘s werelds krachtigste gevechtsdeck!

-Je kunt wisselen tussen de SNK- en Capcom-versies van Cardfighters. Bovendien kun je hun eigen opgeslagen gegevens gebruiken om ze tegen elkaar op te zetten!

*Je kunt op elk moment wisselen tussen de SNK- en Capcom Cardfighter-versies, maar elk opslagbestand is uniek.

*Je kunt op elk moment wisselen tussen de Japanse en Engelse versie, maar elk opslagbestand is uniek.

*Er is geen manier om te ruilen tussen de Japanse en Engelse versie.

*De handleiding van het spel is van de NeoGeo Pocket Color-versie. Als gevolg hiervan kunnen sommige bedieningselementen voor Nintendo Switch verschillen.

SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash is momenteel beschikbaar als eShop-download voor Nintendo Switch.