SNK Vs Capcom: Card Fighters Clash beschikbaar op eShop

SNK Vs. Capcom: Card Fighters Clash, een Neo Geo Pocket Color-videogame, is als verrassing gepubliceerd in de Nintendo Switch eShop door Capcom en SNK.

Het is nu beschikbaar als onderdeel van de NEOGEO Pocket Color Selection-serie en kost $ 7,99. Voor degenen die niet bekend zijn, het is een op kaarten gebaseerd vechtspel dat in 1999 debuteerde als twee onafhankelijke spellen: SNK Cardfighter’s Version en CAPCOM Cardfighter’s Version. Gelukkig bevat deze Switch-re-release beide games in één pakket.

Over SNK versus Capcom: Card Fighters Clash

In dit geweldige kaartvechtspel komen personages van SNK en CAPCOM met elkaar in botsing!

Introductie! SNK VS. CAPCOM: CARD FIGHTERS’ CLASH, een populair kaartvechtspel voor de NEOGEO POCKET COLOR (uitgebracht in 1999), komt naar de Nintendo SwitchTM!

De SNK Cardfighter-versie en de CAPCOM Cardfighter-versie van SNK VS. CAPCOM: CARD FIGHTERS’ CLASH was destijds apart verkrijgbaar. Beide zijn nu echter geïntegreerd in één spel! Niets houdt je tegen om alle kaarten te verzamelen!

Functies

  • In deze wildcard-jager nemen SNK-veteranen Terry, Nakoruru en Marco het op tegen Capcom-sterren Ryu, Chun-Li en Mega Man!
  • Er zijn in totaal 300 kaarten, met SNK- en Capcom-personages die verschijnen als personagekaarten voor gevechten en actiekaarten voor gevechtshulp. Ga eropuit en maak ‘s werelds krachtigste gevechtsdeck!
  • Zowel de SNK Cardfighter-versie als de Capcom Cardfighter-versie mogen worden verhandeld. Bovendien kun je hun eigen opgeslagen gegevens gebruiken om ze tegen elkaar op te zetten!

*U kunt op elk moment schakelen tussen de SNK- en CAPCOM Cardfighter-versies, maar elke versie heeft zijn eigen opslaggegevens.

*Je kunt op elk moment wisselen tussen de Japanse en Engelse versie, maar elk opslagbestand is uniek.

*Er is geen manier om te ruilen tussen de Japanse en Engelse versie.

*De game wordt geleverd met een handboek uit de NEOGEO POCKET Color-editie. Als gevolg hiervan kunnen bepaalde bedieningselementen op de Nintendo SwitchTM verschillen.

Ad