SNK VS Capcom: The Match Of The Millenium komt op 17 februari

SNK VS Capcom: The Match Of The Millenium komt op 17 februari

SNK en Capcom hebben officieel bevestigd dat SNK VS Capcom: The Match Of The Millenium naar Nintendo Switch komt.

De crossover-vechtgame uit 1999 wordt op Switch gelanceerd als onderdeel van SNK’s “Neo Geo Pocket Colour Selection” -serie. Zoals beschreven in het officiële aankondigingsbericht van SNK, zal het op 17 februari beschikbaar zijn om te downloaden via de Switch eShop.

Over SNK VS Capcom: The Match Of The Millenium

Het bevat in totaal 26 tekens van SNK en Capcom, waarvan er acht verborgen zijn. De speelopties omvatten tagteams voor 2 jagers, teams voor 3 jagers in de wachtrij en een-op-een. Daarna kan de speler kiezen voor een Capcom-stijl niveaumeter, een SNK-stijl laadmeter of een ‘neutrale’ meter die superaanvallen verbetert als deze vol is.

Elk personage heeft ook een rivaal, tegen wie ze in de vierde fase zullen vechten. In de laatste twee fasen vecht de speler tegen het tagteam van Ganzen en Bizon, afhankelijk van wat de kant tegenover het personage van de speler is en als de rivaal van de speler eerder was verslagen, Orochi Iori of Evil Ryu. Alleen door deze laatste fase te bereiken en te voltooien, zal het einde van het hoofdpersonage van de speler spelen; anders wordt er een slecht einde geactiveerd.

In de Olympische modus kan men minigames met een thema spelen, zoals het opblazen van Martians in FPS-stijl (overgenomen van de laatste baas van Metal Slug 2) of Arthur helpen vanuit de hopputten van Ghosts ‘n Goblins om schatten te verzamelen, evenals tijd- aanval, eerste aanval en overlevingsgebeurtenissen. De prestaties van de speler in deze spellen leveren speciale vs. punten op die kunnen worden gebruikt om een ​​speciale aanval voor elk personage te ontgrendelen.

De droom van SNK en CAPCOM-samenwerking die in jouw handen past, komt naar de Nintendo Switch!

Ad