SnowRunner komt on 18 Mei

SnowRunner komt on 18 Mei

De extreme off-road race-avonturengame SnowRunner komt naar de Nintendo Switch en we hebben er eindelijk een releasedatum voor.

SnowRunner wordt op 18 mei uitgebracht en kost $ 39,99. Voor geïnteresseerden is er ook een Year 1 Season Pass, die apart verkrijgbaar is voor $ 29,99 of is inbegrepen bij de premium-editie van $ 59,99. Als je je afvraagt ​​wat de bestandsgrootte is, deze is slechts 5 GB.

video
play-rounded-fill

Over Snowrunner

Bereid je voor op de offroad-ervaring van de volgende generatie! SnowRunner plaatst je in de bestuurdersstoel van krachtige voertuigen terwijl je extreme open omgevingen bedwingt met de meest geavanceerde terreinsimulatie ooit. Bestuur 40 voertuigen van merken als Ford, Chevrolet en Freightliner terwijl je je stempel drukt op een ongetemde open wereld.

Overwin modder, woest water, sneeuw en bevroren meren terwijl je gevaarlijke contracten en missies aangaat. Breid je vloot uit en pas je vloot aan met vele upgrades en accessoires, waaronder een uitlaatsnorkel voor zwaar water of kettingbanden om de sneeuw te bestrijden.Rijd solo of met andere spelers in een coöperatie voor 4 spelers en breid je SnowRunner-ervaring uit met door de community gemaakte mods. / p>

  • Trotseer extreme omgevingen in een zeer geavanceerde physics-engine
  • 40 unieke voertuigen om te ontgrendelen, upgraden en aanpassen
  • Voltooi tientallen uitdagende missies in een onderling verbonden wereld
  • Ga solo of speel met andere spelers in coöp voor 4 spelers