Soccer Story – Launch trailer

Soccer Story – Launch trailer

De lanceringstrailer van Soccer Story is uitgebracht door No More Robots en PanicBarn. De game, een RPG in een open wereld, is zojuist uitgebracht voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Soccer Story

Het is een jaar geleden dat The Calamity de fundamenten van het voetbal zoals wij dat kennen uit elkaar scheurde, en Soccer Inc. heeft ervoor gezorgd dat het niemand is toegestaan ​​om zelfs maar naar een voetbal te kijken, of er alleen tegen te trappen.

Voetbal mag dan wereldwijd verboden zijn… Maar er is nu hoop! Een wonderbaarlijke voetbal heeft jou uitgekozen als onze voetbalverlosser!

Soccer Story is een op fysica gebaseerde avonturen-RPG waarin je elk probleem kunt oplossen met je vertrouwde magische bal. Tijdens de reis moet je kwaadaardige schurken verslaan in één-op-één-gevechten, deelnemen aan verschillende sporten (uiteraard met je voetbal) en af ​​en toe evenveel je hoofd als je ballen gebruiken.

Kun jij een wereld die The Beautiful Game allang vergeten is, overtuigen waarom voetbal bovenaan de lijst staat en de meest angstaanjagende teams verslaat, waaronder lokale kinderen en een stel haaien?

-Laat je voetbal vallen en speel waar je maar wilt! Het universum zit vol met doelen, raadsels en mysteries die erop wachten dat jij ze ontdekt!

-Ontdek een verhaal voor één speler vol vreemde personages, missies, malafide scheidsrechters en bizarre voetbalgerelateerde sporten.

-Bouw je voetbalcarrière op en neem het op tegen de sterkste voetbalteams, waaronder echte haaien, kinderen, oudere gepensioneerden en ninja’s.

Red voetbal en breng vrede en harmonie terug op de wereld door samen te werken met een vriend voor een lokale multiplayer-wedstrijdmodus voor vier spelers, inclusief een volledige selectie van teams en dierenleiders.

Ja, er zijn multiplayer-wedstrijden in Soccer Story!

Grijp maximaal drie vrienden en daag ze uit voor lokale multiplayer-gevechten om ze ervan te overtuigen dat voetbal de beste sport is!

Vind je eigen speelstijl en organiseer thuis je eigen toernooien op de vele terreinen, van thuiswedstrijden in Soccertown tot het enorme Soccer Inc Stadium, met een overvloed aan teams en aanvoerders om uit te kiezen!

Ad