Sofiya And The Ancient Clan is onlangs uitgekomen

Sofiya And The Ancient Clan is onlangs uitgekomen

Sofiya and the Ancient Clan zullen op 5 augustus 2022 beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop voor $ 8 USD, zei Eastasiasoft. In het spel hebben spelers de leiding over een jonge heks die in opstand komt tegen haar eigen clan om geheimen te ontdekken.

video
play-rounded-fill

Over Sofiya And The Ancient Clan

Als een slimme jonge heks de regels en leringen van haar magische clan in twijfel begint te trekken, keert iedereen in het koninkrijk zich tegen haar. Sofiya moet vechten om in leven te blijven terwijl ze probeert uit te vinden welke geheimen voor haar zijn verborgen en hoe gevaarlijk haar voormalige meester werkelijk is. Sofiya vindt al snel nieuwe manieren om haar magische vaardigheden en haar eigen lichaam te gebruiken om haar volledige potentieel te bereiken zodra ze is bevrijd van de geheimzinnige tradities van de clan. Kan ze haar oude meester verslaan om de machtigste heks van het land te worden en haar koninkrijk te redden van een verborgen kwaad?

Sofiya and the Ancient Clan is een klassieke side-scrolling actieplatformgame met vloeiende animaties in pixelart-stijl. Ren, spring en spreek spreuken uit terwijl je door heuvels, bossen, grotten, kasteelmuren, begraafplaatsen en meer gaat. Gebruik je magie om verborgen schakelaars in te schakelen, nieuwe platforms te laten verschijnen, bewakers uit te schakelen en gevaarlijke ogres, geesten en andere vijanden te doden. Aan het einde van elke regio die je uitspeelt, moet je tegen een aantal enge eindbazen vechten. Als je wint, kun je een aantal pittige afbeeldingen voor je galerij ontgrendelen.

Functies

  • Als mooie jonge heks kun je rennen, springen en krachtige spreuken gebruiken.
  • Ontmoet veel verschillende soorten vijanden terwijl ze zich verplaatsen.
  • Versla grote bazen en ontdek duistere geheimen!
  • Geniet van pixelart en animaties die met zorg zijn gemaakt.
  • Ontgrendel pittige verhaalscènes en bekijk ze in je galerij!