Sol Cresta heeft nu geen datum, maar er is nieuw beeldmateriaal gedeeld

Sol Cresta heeft nu geen datum, maar er is nieuw beeldmateriaal gedeeld

PlatinumGames heeft een vertraging aangekondigd voor de aankomende shoot ’em up-revivalgame Sol Cresta. De vertraging werd aangekondigd op Sol Cresta: Hideki Kamiya’s Very Sorry Stream,.

video
play-rounded-fill

PlatinumGames moet nog een nieuwe releasedatum vastleggen, maar ze hopen ergens begin volgend jaar een update te delen.

Nieuw beeldmateriaal

Afgezien van de vertraging, toonde de presentatie ook wat nieuwe beelden voor de game, waaronder een vijf minuten durende scoreaanval ‘Caravan Mode’, een verticale schermmodus, evenals de openingsfilm van de game. Kamiya plaagde ook dat een “bepaald schip” uit eerdere Cresta-games in de nieuwe titel zal verschijnen.

Over Sol Cresta

Bestuur drie schepen en bevrijd het zonnestelsel uit de klauwen van het kwaad in dit schietspel in vrije vorm!

De NEO-CLASSIC ARCADE-serie van PlatinumGames zet de geest en het plezier van klassiek gamen voort met behulp van moderne technologie, en het eerste project in dit streven is Sol Cresta. Sol Cresta neemt de docking- en formatiestrategieën van klassieke schietspellen Moon Cresta en Terra Cresta en verbetert ze met het “free-form docking”-systeem.

Het vlaggenschip Yamato, bestaande uit de schepen Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen gebruiken, afhankelijk van hoe de drie schepen zijn uitgelijnd. Het aanmeren, splitsen en hervormen van de schepen als dat nodig is, is de sleutel tot het verslaan van de binnenvallende legers van Mandler.

De volledig bewapende Yamato bestaat uit drie schepen. Je zult in het begin met slechts één schip klauteren, maar pak het juiste item om je wingmen op te roepen en dok met hen aan om sterker te worden! Dock en splits om je aanvalseigenschappen te veranderen en gebruik verschillende formaties om toegang te krijgen tot een geweldig arsenaal.