Sol Cresta: Hideki Kamiya’s Very Sorry Stream komt eraan

Sol Cresta: Hideki Kamiya’s Very Sorry Stream komt eraan

PlatinumGames heeft een nieuwe live-uitzending aangekondigd voor Sol Cresta, met de bizarre titel “Sol Cresta: Hideki Kamiya’s Very Sorry Stream”.

De uitzending zal namelijk informatie delen over de aankomende shoot ’em up-titel, met Hideki Kamiya (hoofdspelontwerper bij PlatinumGames), Takahito Washisaka (producent van Sol Cresta) en Takanori Sato (regisseur van Sol Cresta).

Het vindt plaats op 2 november 2021 (20.00 uur PST / 23.00 uur EST), en je kunt de Engelse stream hieronder bekijken:

video
play-rounded-fill

Over Sol Cresta

DOCK, SPLIT EN FORMEER

Bestuur drie schepen en bevrijd het zonnestelsel uit de klauwen van het kwaad in dit schietspel in vrije vorm!

De NEO-CLASSIC ARCADE-serie van PlatinumGames zet de geest en het plezier van klassiek gamen voort met behulp van moderne technologie, en het eerste project in dit streven is Sol Cresta. Sol Cresta neemt de docking- en formatiestrategieën van klassieke schietspellen Moon Cresta en Terra Cresta en verbetert ze met het “free-form docking” -systeem. Het vlaggenschip Yamato, bestaande uit de schepen Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen gebruiken, afhankelijk van hoe de drie schepen zijn uitgelijnd. Het aanmeren, splitsen en hervormen van de schepen als dat nodig is, is de sleutel tot het verslaan van de binnenvallende legers van Mandler.

Sol Cresta komt op 9 december 2021 naar Nintendo Switch, PS4 en pc via Steam.