Solo – Intrigerend puzzelavontuur aangekondigd

Solo – Intrigerend puzzelavontuur aangekondigd

Een zacht briesje van raadsel rust zal in de toekomst op Nintendo Switch overgaan met Solo!

video
play-rounded-fill

Merge Games heeft aangekondigd dat een Switch-poort van Solo onderweg is – met een releasedatum die momenteel in behandeling is. Het puzzelspel duikt diep in vragen over menselijke liefde, temidden van uitdagende spelers met surrealistische blokpuzzels!

Over Solo

Solo is een spel over liefde. Over liefde als brandstof, de kracht die ons drijft.

Het is een universeel gevoel, maar ieder van ons ervaart het op een andere manier. Individueel, het houdt verschillende betekenissen afhankelijk van een verscheidenheid aan factoren, zoals cultuur, geslacht, seksualiteit of trauma’s. Daarom zal Solo dit thema op een introspectieve manier verkennen, zodat de spelers hun eigen ervaringen kunnen identificeren en reflecteren.

  • Denk na over de plaats van liefde in je leven met een persoonlijk en introspectief vertakkend verhaal.
  • Combineer blokken met verschillende eigenschappen en bied meerdere oplossingen voor de meeste puzzels.
  • Overweeg en verken een levende wereld: maak foto’s van de charmante, kleurrijke eilanden temidden van rustige deuntjes of speel gitaar voor schattige wezens.

De wereld is verdeeld in archipels en elke archipel wordt gevormd door kleine eilanden. Elk eiland vertegenwoordigt een unieke puzzel die de zeeman moet oplossen voordat hij naar de Totem gaat en hen wakker maakt om een ​​vraag over liefde en relaties te beantwoorden.

Ad