Song Of Nunu: A League Of Legends Story aangekondigd

Song Of Nunu: A League Of Legends Story aangekondigd

League of Legends is een klasse apart als het gaat om nieuwe en aankomende content. Arcane, een originele Netflix-serie die zich afspeelt in het League of Legends-universum, is net deze maand gelanceerd. We hebben onlangs de officiële release ontvangen van Ruined King: A League of Legends Story, evenals Hextech Mayhem: A League Legends Story, maar dat zijn niet de enige verhalen die Riot Forge te vertellen heeft.

Song of Nunu: A League of Legends Story, alweer een spin-off titel, werd aangekondigd voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc, en het is de bedoeling dat het ergens in 2022 wordt uitgebracht. Het ‘hartverwarmende avontuur voor één speler ” wordt ontwikkeld in samenwerking met Tequila Works, de makers van RiME.

video
play-rounded-fill

Over Song Of Nunu: A League Of Legends Story

In dit singleplayer-avontuur waag je je in de idyllische maar verraderlijke wereld van de Freljord als Nunu, een jonge jongen die op zoek is naar zijn verloren moeder. Ontdek de geheimen, mythen en legendes die diep in de bevroren toendra zijn begraven samen met je beste vriend, een wijze en speelse yeti genaamd Willump, en ontvouw puzzel voor puzzel een inspirerend verhaal.

Ontwikkeld door Tequila Works, de studio achter RiME, nodigt Song of Nunu: A League of Legends StoryTM oude en nieuwe spelers uit om het League of Legends-universum vanuit een nieuwe lens te ervaren.

Belangrijkste kenmerken

  • Verken een buitengewone wereld — Ontdek de verbazingwekkende wonderen (en gevaren) van de Freljord. Neem een ​​wereld van magie in je op en ontdek de nooit eerder vertoonde wonderen terwijl je door de bevroren toendra reist.
  • Ontdek een emotioneel verhaal — Ontvouw een boeiend verhaal over hoop, verlies en vriendschap, gesmeed in de vorst. Ontdek tijdens je reis met Nunu en Willump de waarheid achter de meest zorgvuldig bewaarde geheimen van de Freljord.
  • Ontdek een nieuwe legende: het universum van League of Legends is aan jou om te verkennen! Zowel nieuwkomers als ervaren spelers kunnen de wereld van de Freljord voor het eerst van dichtbij en persoonlijk ervaren.
Ad