Sonic checkt hoe het met Pikachu gaat

Sonic checkt hoe het met Pikachu gaat

In de slotminuten van de Super Smash Bros. Ultimate Direct werden we getrakteerd op een geweldige film voor de avontuurlijke World of Light-modus, waarbij elk personage werd vernietigd, behalve Kirby.

video
play-rounded-fill

Behulpzame Sonic

Een van de meest ontroerende momenten in de animatie was Sonic die zijn hand uitstrekte en probeerde Pikachu te helpen zijn snelheid in te halen. Helaas werden Sonic en Pikachu ondanks het behulpzame gebaar geraakt door Galeem.

Twitter check

Momenten na de Direct, tooned het officiële Sonic the Hedgehog Twitter-account enige bezorgdheid voor Pikachu, met de vraag of hij “het goed gaat”.

De tweet, gemaakt met een briljante timing, genereerde 72.500+ likes. En we moeten zeggen dat het inderdaad heel goed was gedaan. Maar betekent het iets met betrekking tot een crossover … we weten het eerlijk gezegd niet … maar laten we gewoon zeggen dat Sonic en Pikachu vrienden zijn zoals het lijkt.

sonic-and-pikachu

PS: Ik zou de auteur van bovenstaande willen crediten maar … ik heb geen idee wie het heeft gemaakt. Als iemand dat doet, laat het ons weten!