Sonic Colors Ultimate 30th Anniversary pakket (Japan)

Sonic Colors Ultimate 30th Anniversary pakket (Japan)

Sonic the Hedgehog-fans kunnen nu een verzamelbundel pakken om het grote jubileum van de blauwe egel te vieren! SEGA heeft een speciaal “Sonic Colors Ultimate 30th Anniversary Package” aangekondigd (alleen Japan).

Het pakket bevat de game zelf, een verzamelmunt, een soundtrack-sample-cd en een officieel artbook met ‘SONIC PICT’-illustraties die eerder zijn gepubliceerd op de Twitter-kanalen van SEGA Japan. Zoals hierboven te zien is.

Over Sonic Colors Ultimate

Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties – maar hij drijft het aan met een gevangengenomen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’.

Gebruik de bliksemsnelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen. Nu met verbluffende, opgeschaalde beelden, extra functies, een nieuwe spelmodus en verbeterde gameplay – het is de Ultimate Sonic Colors-ervaring. Sonic wordt getest op deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp en die van jou is het een test die hij met vlag en wimpel zal doorstaan!

SONISCHE SNELHEID EN NON-STOP ACTIE

Versnel tot adrenaline-pompende supersnelheid, zoom door uitdagende werelden en manoeuvreer door gevaarlijke obstakels. Time je aanvallen perfect om je boost op te laden en Super Sonic-snelheden te bereiken.

INTERSTELLAR AMUSEMENT PARK

Ontdek en ga op avontuur door meeslepende omgevingen, zoals een Sweet Mountain vol met heerlijke zoetigheden of een aquariumpark vol zeeleven en talloze zwembaden – allemaal gecentreerd rond een mysterieus astro-pretpark.

WISP POWER-UPS

Transform Sonic door de magnifieke buitenaardse kracht van Wisps te gebruiken om vijanden te verslaan en de geheimen van het Interstellar Amusement Park te ontdekken. Ga door solide objecten en ontdek alternatieve paden met de nieuwe Jade Ghost Wisp.

‘RIVAL RUSH’-MODUS

Test je vaardigheden en neem het op tegen Metal Sonic. Breek records en win om beloningen te ontgrendelen.

Ad