Sonic Colors Ultimate – Meer gameplay

Sonic Colors Ultimate – Meer gameplay

SEGA, Games Radar en IGN hebben twee nieuwe Sonic Colors Ultimate-video’s uitgebracht die twee van de acts laten zien die je tegenkomt als je je er doorheen waagt deze komende remaster.

Tijdens de Future Games Show toonde het team zowel Act 2 van Tropical Resort als Asteroid Coaster Act 1. Je krijgt ook een kijkje bij enkele Wisps die verschillende krachten verlenen.

Sonic Colors Ultimate gameplay

Sonic Colors Ultimate: Asteroid Coaster Act 1.

video

Sonic Colors Ultimate: Tropical Resort Act 2.

video

Over Sonic Colors Ultimate

Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties – maar hij drijft het aan met een gevangengenomen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’.

Gebruik de bliksemsnelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen. Nu met verbluffende, opgeschaalde beelden, extra functies, een nieuwe spelmodus en verbeterde gameplay – het is de Ultimate Sonic Colors-ervaring. Sonic wordt getest op deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp en die van jou is het een test die hij met vlag en wimpel zal doorstaan!

SONISCHE SNELHEID EN NON-STOP ACTIE – Versnel tot adrenaline-pompende supersnelheid, zoom door uitdagende werelden en manoeuvreer door gevaarlijke obstakels. Time je aanvallen perfect om je boost op te laden en Super Sonic-snelheden te bereiken.

INTERSTELLAR AMUSEMENT PARK – Verken en ga op avontuur door meeslepende omgevingen, zoals een Sweet Mountain vol met heerlijke zoetigheden of een Aquarium Park vol met zeeleven en talloze zwembaden – allemaal gecentreerd rond een mysterieus astro-pretpark.

WISP POWER-UPS – Transformeer Sonic door de magnifieke buitenaardse kracht van Wisps te gebruiken om vijanden te verslaan en de geheimen van het Interstellar Amusement Park te ontdekken. Ga door solide objecten en ontdek alternatieve paden met de nieuwe Jade Ghost Wisp.

‘RIVAL RUSH’-MODUS – Stel je vaardigheden op de proef en neem het op tegen Metal Sonic. Breek records en win om beloningen te ontgrendelen.

Sonic Colors komt op 7 september naar meerdere platforms.