Sonic Colors Ultimate – Nintendo biedt restituties aan

Sonic Colors Ultimate – Nintendo biedt restituties aan

Als je ernaar uitkeek om de Nintendo Switch-versie van de Sonic Colors-remake, Sonic Colors Ultimate, te spelen, moet je misschien wat langer wachten.

Nadat de game digitaal was uitgebracht, gingen eigenaren van de game naar sociale media om hun ervaringen ermee te delen en het is duidelijk geworden dat de Nintendo Switch-versie van Sonic Colors Ultimate last heeft van nogal wat bugs en glitches.

Er gaat weer een Sonic-release mis

Vex nam contact op met Nintendo voor een terugbetaling en de medewerker van de klantenservice vertelde hem dat ze op de hoogte waren van de problemen met de game en heeft vervolgens de aankoop terugbetaald. Hoewel dit misschien niet bij alle klantenservicemedewerkers gebeurt, lijkt het redelijk waarschijnlijk dat het bedrijf op de hoogte is van de wijdverbreide problemen, waarbij met name de Nintendo Switch-versie de grootste boosdoener is.

Houd er rekening mee dat de games 60 USD kosten … dus ja, mensen zullen er gek van worden.

Over Sonic Colors Ultimate

Non-stop sonische snelheid. Kleur het heelal.

Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties – maar hij drijft het aan met een gevangengenomen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’.

Gebruik de bliksemsnelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen. Nu met verbluffende, opgeschaalde beelden, extra functies, nieuwe spelmodi en verbeterde gameplay – het is de ultieme Sonic Colors-ervaring.

Sonic wordt getest tijdens deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp en die van jou is het een test die hij met vlag en wimpel zal doorstaan!

Ad