Sonic Colors: Ultimate – Online multiplayer en Early Access-editie

Sonic Colors: Ultimate – Online multiplayer en Early Access-editie

SEGA heeft onthuld dat Sonic Colors: Ultimate een digitale deluxe editie zal ontvangen die spelers op 3 september vervroegde toegang geeft.

Dit is een praktijk die we eerder hebben gezien in Atlus-games zoals Persona 5 Strikers en Shin Megami Tensei III Nocturne HD Remaster, dus het is waarschijnlijk dat we dit in de toekomst met meer SEGA-games zullen zien doorgaan.

Pre-order nu voor bonusitems

– Vroegtijdige toegang – Ga aan de slag en ervaar Sonic Colors Ultimate vroeg

– Exclusieve spelerpictogrammen – Val op in de massa met uw eigen exclusieve spelerpictogrammen

Digital Deluxe bevat ook –

– Ultimate Cosmetic Pack – Pas Sonic aan en val op met exclusieve gouden en zilveren handschoenen en schoenen, een elektrische boost en uitstraling van de succesvolle Sonic-film en exclusieve spelerpictogrammen met Sonic-filmthema

– Ultimate Music Pack – 3 exclusieve originele game-remixen om het tempo voor je te bepalen terwijl je een einde maakt aan Dr. Eggman

Sonic Colours: Ultimate Digital Deluxe

Sonic Colours: Ultimate Digital Deluxe bevat het Ultimate Cosmetic Pack (pas Sonic aan en val op met exclusieve gouden en zilveren handschoenen en schoenen, een elektrisch bliksemeffect uit de populaire Sonic-film en exclusieve spelerpictogrammen met Sonic-filmthema), en de Ultimate Music Pack (3 exclusieve originele game-remixen om het tempo voor je te bepalen terwijl je een einde maakt aan Dr. Eggman), evenals vroege toegang en je eigen exclusieve spelerpictogrammen.

Samen met deze deluxe editie onthult de pre-orderlijst voor deze game dat het online multiplayer zal introduceren in de game land minigame.