Sonic Colors Ultimate rent maar op 30fps

Sonic Colors Ultimate rent maar op 30fps

Nintendo heeft onlangs een trailer geüpload voor SEGA’s aankomende verbeterde Wii-port van Sonic Colors en het lijkt erop dat de Nintendo Switch-versie maar met 30 fps rent.

In trailers voor de PlayStation- en Xbox-versies van Sonic Colors Ultimate staat in dezelfde video dat ze met 60 fps zullen draaien, terwijl die informatie met name ontbreekt in de Nintendo Switch-trailer. Dit heeft fans begrijpelijkerwijs doen geloven dat de Nintendo Switch-versie op 30 fps zal draaien.

Zelfs met dat in gedachten lijkt Sonic Colors Ultimate een waardevolle aankoop als je een fan bent van de stekelige blauwe egel.

Over Sonic Colors Ultimate

Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties – maar hij drijft het aan met een gevangengenomen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’.

Gebruik de bliksemsnelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen. Nu met verbluffende, opgeschaalde beelden, extra functies, een nieuwe spelmodus en verbeterde gameplay – het is de ultieme Sonic Colors-ervaring.

Sonic zal worden getest op deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp en die van jou is het een test die hij met vlag en wimpel zal doorstaan!