Sonic Colors Ultimate – Update om enkele problemen op te lossen

Sonic Colors Ultimate – Update om enkele problemen op te lossen

De officiële Sonic the Hedgehog Twitter heeft klanten van Sonic Colors Ultimate op de Nintendo Switch laten weten dat de remaster een update heeft ontvangen.

Dit is de eerste van een aantal patches die Blind Squirrel Games wil implementeren om een ​​aantal problemen op te lossen die gebruikers hebben opgemerkt en gedeeld via sociale media. De Nintendo Switch-versie van Sonic Colors Ultimate bleek de meeste bugs te bevatten, dus het is goed om te zien dat er een patch is geïmplementeerd.

Hopelijk zullen de andere versies ook snel worden gepatcht en we hopen dat de andere patches in een enigszins gelijke tijdspanne uitkomen.

Over Sonic Colors Ultimate

Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties – maar hij drijft het aan met een gevangengenomen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’.

Gebruik de bliksemsnelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen. Nu met verbluffende, opgeschaalde beelden, extra functies, nieuwe spelmodi en verbeterde gameplay – het is de ultieme Sonic Colors-ervaring.

Sonic wordt getest tijdens deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp en die van jou is het een test die hij met vlag en wimpel zal doorstaan!

Ad