Sonic Colors Ultimate – Verbeteringen trailer

Sonic Colors Ultimate – Verbeteringen trailer

Sonic Colors Ultimate komt in september uit en de redelijk geprijsde HD-versie van Sonic Colors zit boordevol opmerkelijke veranderingen en verbeteringen door het Sonic-team.

De graphics hebben een make-over gekregen en er is een gloednieuwe modus waarin je racet tegen de meedogenloze Metal Sonic. Je kunt Sonic ook aanpassen wanneer je de modus voor één speler speelt met gratis cosmetische items.

De game bevat ook een geremixte soundtrack en aanpasbare bedieningselementen als je de standaardinstellingen niet leuk vindt. Sonic Colors Ultimate wordt op 7 september gelanceerd op de Switch en andere platforms.

video

Wijzigingen die opvallen

  • 4K 60FPS (andere platforms), nieuwe verlichting, verbeterde graphics
  • Race tegen Metal Sonic in de nieuwe Rival Mode
  • Verander het uiterlijk van Sonic met cosmetische opties
  • Aanpasbare bedieningselementen
  • Geremixte soundtrack
  • Van geremixte muziek en aanpassingen tot een nieuwe wisp power-up en meer, bekijk de nieuwe toevoegingen aan
  • Sonic Colors: Ultiem!

Over Sonic Colors Ultimate

Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties, maar hij drijft het aan met een gevangen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’. Gebruik Sonic’s bliksemsnelheid om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen.

Nu met verbluffende, opgeschaalde beelden, extra functies, een nieuwe spelmodus en verbeterde gameplay – het is de Ultimate Sonic Colors-ervaring. Sonic wordt getest op deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp en die van jou is het een test die hij met vlag en wimpel zal doorstaan!