Sonic Colors Ultimate – Wisp spotlight trailer

Sonic Colors Ultimate – Wisp spotlight trailer

SEGA gaat Sonic Colors Ultimate voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc uitbrengen via de Epic Games Store.

Sonic Colors Ultimate is een geremasterde versie van het originele spel dat in 2010 op de Nintendo Wii werd uitgebracht.

The Wisps debuteerde in Sonic Colors, dus dat is in de schijnwerpers gezet in een gloednieuwe trailer voor Sonic Colors Ultimate. Het bevat ook gameplay van de Jade Ghost Wisp, een van de nieuwe toevoegingen die Sonic Colors Ultimate zal hebben.

video
play-rounded-fill

Over sonische kleuren

Non-stop sonische snelheid. Kleur het heelal.

Ga met Sonic mee in het supersnelle avontuur van je leven! De kwaadaardige Dr. Eggman heeft een gigantisch interstellair pretpark gebouwd dat barst van de ongelooflijke attracties en kleurrijke attracties – maar hij drijft het aan met een gevangengenomen buitenaards ras genaamd ‘Wisps’.

Gebruik de bliksemsnelheid van Sonic om de Wisps te bevrijden en leer de geheimen van hun verbazingwekkende krachten kennen terwijl je zes unieke kleurrijke werelden verkent, elk gevuld met gevaarlijke vijanden en hindernissen om te overwinnen. Nu met verbluffende opgeschaalde beelden, extra functies, een nieuwe spelmodus en verbeterde gameplay – het is de Ultimate Sonic Colors-ervaring. Sonic wordt getest op deze spannende reis om de Wisps te bevrijden – maar met hun hulp en die van jou is het een test die hij met vlag en wimpel zal doorstaan!

Ad