Sonic Frontiers – Combat & Upgrades Trailer

Sonic Frontiers – Combat & Upgrades Trailer

Sonic Frontiers, dat vanaf volgende maand beschikbaar zal zijn op de Nintendo Switch en andere platforms, heeft nu een nieuwe video van SEGA.

De nieuwe clip geeft aanvullende informatie en beeldmateriaal over de vecht- en upgradesystemen in de game, met name het Skill Tree-systeem waarmee Sonic zijn bestaande vaardigheden kan verbeteren en nieuwe kan ontgrendelen. Het laat natuurlijk ook zien hoe Sonic met deze vaardigheden vijanden en eindbazen kan verslaan, terwijl het ons een beter beeld geeft van een aantal instellingen van het spel.

video
play-rounded-fill

Gevechten en upgrades

Sonic Frontiers vindt de actie-avontuur- en platformgenres opnieuw uit door bliksemsnelle bewegingen te combineren met intense gevechten.

Vaardighedenboom en upgrades

Sonic heeft nu een vaardighedenboom met een heleboel nieuwe, intrigerende en krachtige vaardigheden om onder de knie te krijgen.

Je moet genoeg vaardigheidsstukken verzamelen van verslagen vijanden en breekbare voorwerpen verspreid over de eilanden om nieuwe talenten te ontgrendelen.

Begin met een Homing Attack, Drop Dash en Stomp, heeft Sonic ook zijn gebruikelijke moveset tot zijn beschikking. Hoewel deze technieken goed werken tegen gewone tegenstanders, moet je een level omhoog gaan en nieuwe talenten verwerven als je het wilt opnemen tegen de grotere en krachtigere monsters die op je wachten op de Starfall-eilanden.

De vijanden op de volgende eilanden zijn veel uitdagender dan een typische vijand op Kronos Island, dus zorg ervoor dat je de rode en blauwe zaden van kracht en verdediging verzamelt om je statistieken te verbeteren en jezelf een vechtkans te geven.</p >

Combinaties en krachten

Je tegenstanders evolueren naarmate het spel vordert en Sonic stijgt in level. Door combinaties te combineren met een nieuwe vaardigheid genaamd Phantom Rush, kun je de overhand krijgen in gevechten.

Als Sonic vijanden inzet bij een reeks aanvallen, loopt zijn combometer vol. Wanneer de combometer zijn maximale waarde bereikt, treedt Phantom Rush in werking, waardoor je aanvalskracht toeneemt totdat de meter helemaal leeg is.

Gebruik Sonic Boom, een langeafstandsschop met hoge snelheid die schokgolven naar de tegenstander stuurt, om in korte tijd een hoop schade aan te richten.

De Wild Rush-aanval, een opvallende zigzaggende beweging waarmee je met ongelooflijke kracht op je doelwit botst, is een andere manier om enorme schade toe te brengen aan je tegenstanders. Het is een snelle en modieuze benadering om zware schade toe te brengen aan je tegenstanders terwijl je tegemoetkomend vuur ontwijkt.

Cyloop

In Sonic Frontiers zijn bepaalde vijanden afgeschermd of hebben ze barrières om zich heen. Breng zoveel mogelijk schade aan voordat hun schild weer omhoog komt nadat Cyloop het heeft gebroken.

Gebruik simpelweg de Cyloop-vaardigheid op de grond om extra ringen te verzamelen en neem weer deel aan de strijd als je tegenstander erin slaagt je pijn te doen.

Bewakers

Je moet je tegenstanders voor een gevecht onderzoeken om te beslissen hoe je ze het meest effectief kunt benaderen.

Je zult meer moeten gebruiken dan alleen je doelaanval in ontmoetingen met Guardians. Velen van hen eisen dat je eerst met hun onderscheidende gevechtsmechanismen omgaat voordat je hun zwakke punt probeert aan te vallen.

Je kunt elk talent uit de Skill Tree gebruiken dat is ontgrendeld zodra je een opening hebt.

Je kunt je vijanden gemakkelijk verslaan door te experimenteren met nieuwe vaardigheden en hun zwakke punten te leren kennen.

Parry

Gebruik pareren tijdens gevechten om de bewegingen van je tegenstanders tegen hen te keren.

Je kunt zien wanneer een tegenstander gaat aanvallen door middel van een visueel signaal. Je kunt het pareren en je eigen tegenaanval lanceren als je snel genoeg reageert.

Je hebt enorm veel mogelijkheden om je te ontwikkelen tot de machtigste kracht in de frontier door al deze vaardigheden en meer te gebruiken. Leer de kunst van oorlogvoering en leer je tegenstanders om weg te blijven van Sonic the Hedgehog!