Sonic Frontiers – Digital Foundry technische analyse

Sonic Frontiers – Digital Foundry technische analyse

Digital Foundry bekeek alle versies van Sonic Frontiers vanuit een technisch oogpunt, en onderzocht zaken als framesnelheid en resolutie om meer te weten te komen. Het klinkt alsof het team een ​​paar dingen moest opgeven om de game te laten werken op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Hoogtepunten Digital Foundry

– Actiefasen zien eruit en verlopen zoals je zou verwachten. Wanneer de game is gedockt, is de resolutie 720p. Komt dichter bij 480p in draagbare modus. Komt dichter bij 480p in draagbare modus. In de actiefasen is de algemene verlichting weggenomen

– Schakelaar kan open gebieden erg wazig maken

– Schakelaar kan open gebieden er erg wazig uit laten zien. De kwaliteit van de texturen is afgenomen

– Veel pop-ins

– Het gras groeit recht voor Sonic

– Deze versie heeft algemene verlichting, maar de gegevens worden in slechts één kleur opgeslagen, dus het ziet er minder interessant uit dan andere versies.

– Bewegingsonscherpte lijkt niet te werken op Switch. Normaal in kaart gebrachte golven in het water zijn weggenomen

– De instellingen voor bomen en andere details zijn “lager dan laag” – De transparantie-effecten zijn grof en hebben een zeer lage resolutie

– Reflecties in de schermruimte zijn niet zo goed als het apparaat in het dockingstation is geplaatst en zijn verdwenen als het in de handheld-modus staat. De kwaliteit van vooraf gerenderde video’s is lager vanwege ernstige compressie-artefacten – De laadtijd is langer dan op andere platforms – Het is nog steeds mogelijk om de game te spelen

– Er zijn problemen met het tempo van de frames – Sonic Frontiers streeft naar 30 FPS op Switch. De framerate zakt echter vaak net onder de 30 FPS. Actiefasen werken het beste, maar ze bewegen niet zo soepel als andere delen van het spel. Zonder de bewegingsonscherpte zien ze er ook uit alsof ze schokkerig zijn.

Over Sonic Frontiers

In het nieuwste razendsnelle avontuur van Sonic the Hedgehog komen verschillende werelden samen! Op de vijf enorme Starfall-eilanden kun je naar nieuwe hoogten versnellen, hordes krachtige vijanden bevechten en genieten van de spanning van acrobatische actie met hoge snelheid en open-zone en platformvrijheid. Welkom bij hoe Sonic-games in de loop van de tijd zijn veranderd!

Race over vijf enorme eilanden in de bovenwereld, die elk hun eigen actie-platformuitdagingen en geheimen hebben om te vinden.

Je kunt je eigen pad uitstippelen en nevenmissies vinden, puzzels oplossen, grote gebouwen beklimmen, gaan vissen en onderweg een paar vriendelijke gezichten ontmoeten.

Ontgrendel Cyber ​​Space-levels met Sonic’s kenmerkende snelle 3D-platforming en een verscheidenheid aan uitdagingen die je vaardigheden als nooit tevoren zullen testen.

Gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en de upgrades van de vaardighedenboom om mysterieuze vijanden uit te schakelen door bewegingen zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid te combineren.

Je kunt als Sonic spelen en op reis gaan om erachter te komen wat er is gebeurd met de ruïnes van een oude beschaving die werden aangevallen door robothordes.