Sonic Frontiers director – 1e grote update zit in laatste fase

Sonic Frontiers director – 1e grote update zit in laatste fase

Ondanks het feit dat Sonic Frontiers pas een jaar geleden werd gelanceerd, wordt 2023 naar verwachting nog steeds een belangrijk jaar voor de franchise. Dit jaar komen er grote veranderingen in de game in de vorm van drie belangrijke upgrades. Desondanks heeft SEGA nog geen bevestiging gegeven over een releasedatum voor wanneer de eerste update toegankelijk zou worden gemaakt.

Het is mogelijk dat we dat in de nabije toekomst zullen ontdekken. Op zijn Twitter-account heeft Sonic Frontiers-directeur Morio Kishimoto onthuld dat de creatie van de eerste grote update van de game de laatste ontwikkelingsfase heeft bereikt. Dit nieuws is gedeeld door de ontwikkelaar.

Over Sonic Frontiers

Ervaar Sonic als nooit tevoren!

In het meest recente supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog botsen werelden tegen elkaar! Tijdens de loop van de VIJF GIANT Starfall-eilanden krijg je de kans om nieuwe hoogten te bereiken, gevechten aan te gaan met zwermen formidabele vijanden en te genieten van de kick van hoge snelheid, acrobatische actie in open zones en platformvrijheid. Gegroet en welkom bij de volgende generatie Sonic-games!

Kenmerken:

Race over 5 gigantische eilanden in de bovenwereld, elk met hun eigen unieke platformactie-uitdagingen en verborgen schatten om op te graven.

Stel je vaardigheden op de proef in Cyber ​​Space Krijg toegang tot Cyber ​​Space-levels die de kenmerkende 3D-platformactie van de game met “Sonic Speeds” omvatten, evenals een reeks tests die je vaardigheden op ongekende manieren op de proef stellen voor.

Een nieuwe ervaring vol geheimen en onbeantwoorde vragen – Kruip in de huid van Sonic en ga op avontuur om de raadsels op te lossen rond de ruïnes van een oude beschaving die is overspoeld door robotlegers.

Ongeëvenaarde vrijheid op hoge snelheid: baan je een weg naar eigen goeddunken, verken zijmissies, los puzzels op, beklim enorme gebouwen, ga vissen en ontmoet een of twee vriendelijke mensen langs de weg. Dit alles kan worden gedaan tijdens het reizen met halsbrekende snelheden.

Cyber-aangedreven gevechten: gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en upgrades van de vaardigheidsboom om mysterieuze tegenstanders uit te schakelen door technieken zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cy-loop-vaardigheid te combineren.