Sonic Frontiers – Gratis demo beschikbaar

Sonic Frontiers – Gratis demo beschikbaar

Na de lancering van Sonic Frontiers in Japan vorige maand, heeft SEGA nu de gratis proefversie toegankelijk gemaakt voor spelers over de hele wereld.

Fans kunnen de gratis demo nu krijgen via de eshops in de Verenigde Staten of de Europese Unie. Spelers krijgen de kans om de eerste 15 minuten van de volledige game in deze demo uit te proberen voordat ze worden teruggestuurd naar het hoofdmenu.

Spelers die de demo hebben voltooid en geïnteresseerd zijn in het kopen van de volledige game, kunnen dit doen tijdens Nintendo’s nieuwjaarsuitverkoop met een korting van dertig procent; het is echter niet bekend of hun eerdere voortgang wordt opgeslagen.

Over Sonic Frontiers

Neem deel aan een race over vijf enorme eilanden in de bovenwereld, die elk hun eigen reeks actieplatform-obstakels en verborgen mysteries hebben om op te graven.

Je bent vrij om het pad te kiezen dat je door het spel neemt en je kunt optionele doelen tegenkomen, raadsels oplossen, enorme gebouwen beklimmen, gaan vissen en onderweg een of twee vriendelijke gezichten tegenkomen.

Ontgrendel Cyber ​​Space-levels met de kenmerkende snelle 3D-platformactie van de game en een reeks uitdagingen die je talenten als nooit tevoren op de proef stellen.

Gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en de vaardigheidsboom-upgrades om mysterieuze tegenstanders uit te schakelen door technieken zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid te combineren.

Krijg de rol van Sonic en ga op zoek naar het oplossen van de raadsels rond de ruïnes van een oude beschaving die werd overspoeld door robotlegers.