Sonic Frontiers – gratis Monster Hunter DLC

Sonic Frontiers – gratis Monster Hunter DLC

Monster Hunter DLC komt naar Sonic Frontiers. SEGA zegt dat de DLC op 14 november om 17.00 uur PT/8 PM ET gratis beschikbaar zal zijn.

SEGA sprak op een paar manieren over de DLC. Rathalos en Felyne Rathalos krijgen kostuums en een op Monster Hunter geïnspireerde minigame waarin je vlees grilt, zal Sonic helpen aan macht te komen.

Meer Sonic Monster Hunter crossover-content

Monster Hunter Rise werkte vorig jaar samen met Sonic the Hedgehog om zijn eigen DLC te maken. Het evenement had twee speciale evenementmissies waarmee spelers ringen konden verzamelen op het ritme van enkele van de beste muziek uit de serie, gerelateerde bepantsering en kleding konden krijgen, en meer. Hier leest u meer over de samenwerking. Hier vindt u ook informatie over hoe de samenwerking tot stand is gekomen.

Over Sonic Frontiers

Ervaar Sonic als nooit tevoren!

In het nieuwste razendsnelle avontuur van Sonic the Hedgehog komen verschillende werelden samen! Sonic komt vast te zitten op een oud eiland vol vreemde wezens terwijl hij op zoek is naar de ontbrekende Chaos-smaragden. Vecht tegen hordes sterke vijanden terwijl je een wereld vol actie, avontuur en mysteries verkent. Terwijl je over de vijf enorme Starfall-eilanden racet, kun je naar nieuwe hoogten versnellen en de sensatie van high-speed, open-zone platformvrijheid voelen. Stort je in een avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe, mysterieuze vijanden te stoppen. Welkom bij hoe Sonic-games in de loop van de tijd zijn veranderd!

Ervaar de geheel nieuwe open zone platforming

Race over vijf enorme eilanden in de bovenwereld met dichte bossen, stromende watervallen en hete woestijnen. Elk eiland heeft zijn eigen actie-platformuitdagingen en verborgen geheimen om te vinden.

Ongeëvenaarde snelle vrijheid

Je kunt je eigen pad uitstippelen, zijmissies vinden, puzzels oplossen, enorme bouwwerken beklimmen, gaan vissen en onderweg vriendelijke mensen ontmoeten…

Stel jezelf op de proef in cyberspace.

Vind portalen over het hele eiland en gebruik ze om naar Cyber ​​Space-levels te gaan. Deze levels bevatten Sonic’s kenmerkende 3D-platforming met hoge snelheden en zitten vol uitdagingen om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vechten tegen computers

Er zijn vreemde dieren op de Starfall-eilanden die Sonic nog nooit eerder heeft gezien. Gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en de upgrades van de vaardighedenboom om strategisch te vechten, waarbij je bewegingen zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid combineert om mysterieuze vijanden en enorme titanen uit te schakelen.

Een nieuwe ervaring vol mysterie en interessant

Word Sonic en ga op reis om erachter te komen wat er is gebeurd met de ruïnes van een verloren beschaving die werd aangevallen door robothordes. Ga op pad om je vrienden en de vreemde mensen die op de Starfall-eilanden wonen te redden van een enorme, mechanische dreiging met slechts een paar vragen en een stem uit het niets om je te helpen.

De Nintendo Switch-versie van Sonic Frontiers komt op 8 november uit en de Monster Hunter DLC voor Sonic Frontiers is slechts een paar dagen later beschikbaar.