Sonic Frontiers – Gratis Monster Hunter gear

Sonic Frontiers – Gratis Monster Hunter gear

De gratis downloadbare DLC met Monster Hunter-thema voor Sonic Frontiers kan nu worden gedownload, volgens het officiële Sonic-account.

Download het gewoon uit de Nintendo eShop, Microsoft Store of PlayStation Store als je de games daar bezit om toegang te krijgen tot de uitrusting met Master Hunter-thema. De grootte van het gedownloade materiaal voor de Nintendo Switch is ongeveer 9 MB.

Over Sonic Frontiers

In het meest recente supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog smelten werelden samen! Sonic komt vast te zitten op een oud eiland vol vreemde monsters terwijl hij op zoek is naar de verloren Chaos-smaragden. Terwijl je een verbluffende wereld vol actie, avontuur en intriges verkent, zul je het moeten opnemen tegen zwermen sterke vijanden. Verhoog je snelheid naar nieuwe niveaus en geniet van de vrijheid van open-zone platformactie met hoge snelheden terwijl je over de vijf enorme Starfall Islands racet. Ga op reis, gebruik de macht van de Ancients en vecht om deze vreemde nieuwe tegenstanders te verslaan. Welkom bij de Sonic-game-evolutie!

The Explorer’s Treasure Box, die Amy’s Memory Tokens, een Portal Gear, Chaos Emerald Vault Keys, extra handschoenen en schoenen voor Sonic en een Digital Art Book met een 25-track Digital Mini Soundtrack bevat, is inbegrepen bij de Digital Deluxe Editie.

Ervaar geheel nieuwe open zone-platforming; Race over vijf enorme eilanden in de bovenwereld, elk met zijn eigen specifieke actie-platformuitdagingen en verborgen mysteries om op te graven, en barstensvol dichte bossen, stromende watervallen en verzengende woestijnomgevingen.

Ongeëvenaarde vrijheid in hoog tempo; Reis over de Starfall-eilanden en ervaar ze allemaal met de zinderende snelheid die alleen Sonic kan bieden. Creëer je eigen pad en onderweg vind je zijmissies, los je puzzels op, beklim je enorme gebouwen, ga je vissen en kom je misschien zelfs een paar vriendelijke gezichten tegen.

Een frisse ervaring Mysterie en intrige in overvloed.

Ontdek de wonderen van de ruïnes van een oude beschaving die wordt geteisterd door robothordes als Sonic op een zoektocht om Sonic te worden. Ga op pad om je vrienden en de mysterieuze bewoners van Starfall Islands te beschermen tegen een enorme robotdreiging met niets anders dan een paar vragen en een onstoffelijke stem voor begeleiding.

Ad