Sonic Frontiers komt rond de feestdagen in 2022

Sonic Frontiers komt rond de feestdagen in 2022

SEGA en Sonic Team hebben meer informatie onthuld over de volgende moderne Sonic-game die eerder dit jaar werd geplaagd. De game heet officieel Sonic Frontiers, een “open-zone-geïnspireerde ervaring”. Volgens SEGA kun je “snel door de Starfall Islands” razen. Ian Flynn is de verhaalschrijver van het spel.

Over het verhaal gesproken, SEGA zegt: “Dr. Eggman, een aartsvijand van Sonic, ontdekt een eeuwenoude technologie op de Starfall-eilanden en installeert zijn AI-programma SAGE om te hacken en het over te nemen. Maar er is meer aan deze technologie dan hij zich realiseert, en onbedoelde gevolgen treden onmiddellijk op. Sonic moet tegen de klok racen om de waarheid te ontdekken, zijn vrienden te redden en misschien zelfs zichzelf te redden.”

Takashi Iizuka, hoofd van Sonic Team, beschreef de game als “een enorme sprong voorwaarts voor de franchise, met een geëvolueerde gameplay-ervaring waar zowel oude Sonic-fans als liefhebbers van actie-avonturen van kunnen genieten”.

video

Over Sonic Frontiers

Versnel naar nieuwe hoogten en ervaar de sensatie van hoge snelheid open-zone vrijheid als nooit tevoren. Vecht tegen krachtige vijanden terwijl je door de Starfall-eilanden raast – landschappen vol dichte bossen, overlopende watervallen, zinderende woestijnen en meer!

Sonic Frontiers wordt met feestdagen 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, pc, Xbox One, Xbox Series X en Xbox Series S.

Ad