Sonic Frontiers – Lancering 8 november + verhaaltrailer

Sonic Frontiers – Lancering 8 november + verhaaltrailer

Sonic Frontiers komt volgens SEGA uit op 8 november 2022. Daarnaast heeft het bedrijf een nieuwe trailer voor “Story” uitgebracht en meer informatie gegeven over de releaseversies van de game.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Frontiers

In het nieuwste razendsnelle avontuur van Sonic the Hedgehog komen verschillende werelden samen. Sonic komt vast te zitten op een oud eiland vol vreemde wezens terwijl hij op zoek is naar de ontbrekende Chaos-smaragden. Terwijl spelers een prachtige wereld vol actie, avontuur en mysteries verkennen, zullen ze het opnemen tegen hordes krachtige vijanden. Terwijl spelers over de Starfall-eilanden racen, versnellen ze naar nieuwe hoogten en voelen ze de sensatie van hoge snelheid, open-zone platformvrijheid. Welkom bij hoe Sonic-games in de loop van de tijd zijn veranderd.

Functies

  • Ervaar geheel nieuwe open-zone platforming. Race over de Starfall-eilanden, die vol liggen met dichte bossen, stromende watervallen en verzengende woestijnen, elk met zijn eigen actieplatformuitdagingen en verborgen geheimen om te vinden.
  • Ongeëvenaarde vrijheid op hoge snelheid: bekijk wat elk eiland te bieden heeft met een snelheid die alleen Sonic kan bieden. Spelers kunnen hun eigen paden maken en zijmissies vinden, puzzels oplossen, enorme bouwwerken beklimmen, gaan vissen en onderweg vriendelijke mensen ontmoeten.
  • Daag jezelf uit in Cyber ​​Space: vind portalen over de eilanden en race door elk Cyber ​​Space-niveau, dat Sonic’s kenmerkende 3D-platforming heeft met hoge snelheden en veel uitdagingen om je vaardigheden te testen.
  • Cyber-aangedreven gevechten: spelers kunnen het geheel nieuwe vechtsysteem en de skill tree-upgrades gebruiken om strategisch te vechten, door bewegingen zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid te combineren om mysterieuze vijanden en enorme titanen uit te schakelen.
  • Een nieuw mysterie vol avontuur: Kruip in de huid van Sonic en zoek uit wat er is gebeurd met de ruïnes van een oude beschaving die werden vernietigd door robothordes. Sonic gaat zijn vrienden en de vreemde mensen die op de Starfall-eilanden wonen redden van een enorme, mechanische dreiging. Hij heeft maar een paar vragen en een stem uit het niets om hem te helpen.

Standaardeditie + Pre-Order Bonus ($ 59,99)

Basisspel (fysiek of digitaal)

Avonturiersschatkist

Vaardigheidspunten

Red Seeds of Power

Blue Seeds of Defense

Digital Deluxe Edition + Pre-Order Bonus ($ 69,99)

Basisspel (alleen digitaal)

Verkenners schatkist

Amy’s geheugentokens

Een portaaluitrusting

Chaos Emerald Vault Keys

Extra schoenen en handschoenen voor Sonic

Digitaal kunstboek met een digitale mini-soundtrack van 25 nummers

Avonturiersschatkist

Vaardigheidspunten

Red Seeds of Power

Blue Seeds of Defense