Sonic Frontiers – Launch trailer

Sonic Frontiers – Launch trailer

Sonic Frontiers is nu uit en SEGA heeft nog een laatste clip uitgebracht om de gelegenheid te vieren.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Frontiers

Sonic the Hedgehog’s volgende supersnelle avontuur ziet werelden botsen! Sonic vindt vast op een oud eiland bevolkt met vreemde monsters terwijl hij op zoek is naar de verloren Chaos-smaragden. Terwijl je een verbluffend rijk van actie, avontuur en intriges verkent, krijg je te maken met zwermen formidabele vijanden. Terwijl je door de vijf enorme Starfall-eilanden racet, bereik je ongekende hoogten en ervaar je de sensatie van hoge snelheid, open-zone platformvrijheid. Betreed de wereld van avontuur, gebruik de macht van de Ancients en strijd om deze nieuwe en intrigerende tegenstanders te verslaan. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!

Ervaar gloednieuwe open-zone-platforming: race over vijf gigantische eilanden in de bovenwereld vol dichte bossen, watervallen en verzengende woestijnomgevingen, elk met zijn eigen reeks actie-platformuitdagingen en verborgen mysteries om te ontdekken.

Ongeëvenaarde hogesnelheidsvrijheid: reis rond de Starfall-eilanden en ontdek wat elk te bieden heeft met de snelheid die alleen Sonic kan bieden. Creëer je eigen pad en ontdek zijmissies, los puzzels op, beklim enorme gebouwen, ga vissen en ontmoet onderweg een paar vriendelijke mensen…

Verken Cyber ​​Space-niveaus: ontdek portalen verspreid over het eiland en reis naar Cyber ​​Space-niveaus met onderscheidende 3D-platforming met Sonic-snelheden, vol obstakels om je vaardigheden op de proef te stellen.

Cyber-aangedreven gevechten: de Starfall-eilanden wemelen van exotische soorten die Sonic nog nooit eerder heeft gezien. Om mysterieuze tegenstanders en enorme titanen uit te schakelen, gebruik je het geheel nieuwe vechtsysteem en de skill tree-upgrades om intelligent te vechten, waarbij je technieken zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid combineert.

Een nieuw avontuur vol mysterie en intriges: word Sonic en ga op pad om de geheimen van een oude beschaving op te lossen die wordt belegerd door robothordes. Ga op pad om je metgezellen en de vreemde mensen van de Starfall-eilanden te verdedigen tegen een gigantische, mechanische vijand met slechts een handvol vragen en een onstoffelijke stem om je te begeleiden.

Sonic Frontiers is zowel fysiek als digitaal beschikbaar op Nintendo Switch.