Sonic Frontiers – Nieuwe trailer

Sonic Frontiers – Nieuwe trailer

Tijdens de Sonic Central-webcast liet Sega een nieuwe Sonic Frontiers-video zien. De clip toonde enkele van de eindbaasgevechten die zowel op het land als in de lucht zouden plaatsvinden.

Het was fascinerend om een ​​grote vijand in Nights-stijl de lucht in te zien wervelen en een oppervlak creëerde waar Sonic op kon rennen en vervolgens aan kon pakken zodra hij de top bereikte. We kregen geen andere omgeving te zien dan het met gras begroeide podium van de IGN Sonic Frontiers-demo van vorige week. Sega heeft gezegd dat ze in juni extra Sonic Frontiers-materiaal zouden uitbrengen, inclusief interviews met belangrijke Sonic Team-ontwikkelaars. Sega onthulde ook een eerste blik op de aanstaande geanimeerde Sonic Frontiers-proloog.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Frontiers

Sonic Frontiers is de eerste open-zone-geïnspireerde game-ervaring van de beroemde franchise en biedt Sonic-fans een geheel nieuwe stijl van Sonic-rush. Alles is mogelijk in de gevaarlijke en uitgestrekte wereld van Sonic Frontiers, en spelers zullen de mogelijkheid hebben om het esthetisch prachtige open-zone gebied te verkennen.

Sonic Frontiers wordt later dit jaar uitgebracht op verschillende platforms, waaronder de Nintendo Switch.

Ad