Sonic Frontiers – Prologue Animatie

Sonic Frontiers – Prologue Animatie

Sonic Frontiers Prologue: Divergence, een nieuwe geanimeerde proloog voor de game die SEGA heeft gepost, is hieronder te zien. In het bijzonder volgt het Knuckles de Echidna terwijl hij een raadselachtig mysterie opgraaft en ontdekt.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Frontiers Prologue: Divergence

Knuckles heeft er altijd van gehouden om alleen te werken en hij kan zich geen tijd herinneren dat hij dat niet deed. Hij had het gevoel dat hij elk hoekje en gaatje van zijn eiland kende en elk mysterie dat het had sinds hij de beschermer van de Meester Smaragd was. Zijn wereld staat op instorten door een onverwachte onthulling.

We willen Tyson Hesse, Ian Flynn, Powerhouse Animation Studios, Evan Stanley, Tee Lopes, Sonic Team en Tomoya Ohtani enorm bedanken voor hun bijdragen aan het maken van deze animatie! Geniet van Sonic Frontiers, hopen we!

Over Sonic Frontiers

Ervaar Sonic op een geheel nieuwe manier!

In het meest recente supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog smelten werelden samen! Terwijl je de VIJF MASSIEVE Starfall-eilanden doorkruist, accelereer je naar nieuwe hoogten, neem je het op tegen legers van felle vijanden en geniet je van de snelle, open-zone acrobatische actie en platformvrijheid. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!

Kenmerken: race over 5 enorme eilanden in de bovenwereld, elk met zijn eigen specifieke actie-platformuitdagingen en verborgen mysteries om te ontdekken. Ervaar geheel nieuwe open zone platforming.

Daag jezelf uit in Cyber ​​Space – Ontgrendel Cyber ​​Space-levels met herkenbare 3D-platforming met “Sonic Speeds” en een reeks moeilijkheden om je vaardigheden op nieuwe manieren op de proef te stellen.

Een nieuwe reis rijk aan mysteries en intriges – Ontdek de wonderen van de ruïnes van een oude beschaving die worden overspoeld door robothordes als Sonic op een zoektocht om Sonic te worden.

Ongeëvenaarde snelle vrijheid: bepaal je eigen pad terwijl je omwegen maakt om zijmissies te voltooien, puzzels op te lossen, enorme gebouwen te beklimmen, te gaan vissen en een paar vriendelijke gezichten tegen te komen.

Cyber-aangedreven gevechten – Gebruik het volledig nieuwe vechtsysteem en de skill tree-upgrades om raadselachtige vijanden te verslaan door ontwijkingen, parries, tegenaanvallen, combo’s en de nieuwe Cy-loop-vaardigheid te combineren.

Op 8 november 2022 wordt Sonic Frontiers gelanceerd op de Nintendo Switch.