Sonic Frontiers TGS 2022 trailer onthuld Super Sonic

Sonic Frontiers TGS 2022 trailer onthuld Super Sonic

SEGA toonde een nieuwe trailer voor Sonic Frontiers op de Tokyo Game Show in 2022. Het bevat meer gameplay, een eerste blik op Super Sonic en meer.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Frontiers

In het nieuwste razendsnelle avontuur van Sonic the Hedgehog komen verschillende werelden samen! Sonic komt vast te zitten op een oud eiland vol vreemde wezens terwijl hij op zoek is naar de ontbrekende Chaos-smaragden. Vecht tegen hordes sterke vijanden terwijl je een wereld vol actie, avontuur en mysteries verkent. Terwijl je over de vijf enorme Starfall-eilanden racet, kun je naar nieuwe hoogten versnellen en de sensatie van high-speed, open-zone platformvrijheid voelen. Stort je in een avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe, mysterieuze vijanden te stoppen. Welkom bij hoe Sonic-games in de loop van de tijd zijn veranderd!

Ervaar de gloednieuwe open-zone platformrace over vijf enorme eilanden in de bovenwereld vol dichte bossen, stromende watervallen en hete woestijnlandschappen. Elk eiland heeft zijn eigen actie-platformuitdagingen en verborgen geheimen om te vinden.

Ongeëvenaarde hogesnelheidsvrijheid Ga op avontuur over de Starfall-eilanden en ontdek wat ze allemaal te bieden hebben met een snelheid die alleen Sonic kan bieden. Je kunt je eigen pad uitstippelen, zijmissies vinden, puzzels oplossen, enorme bouwwerken beklimmen, gaan vissen en onderweg vriendelijke mensen ontmoeten…

Stel jezelf op de proef in cyberspace.

Vind portalen over het hele eiland en gebruik ze om naar Cyber ​​Space-levels te gaan. Deze levels bevatten Sonic’s kenmerkende 3D-platforming met hoge snelheden en zitten vol uitdagingen om je vaardigheden op de proef te stellen.

Er zijn vreemde dieren op de Starfall-eilanden die Sonic nog nooit eerder heeft gezien. Gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en de upgrades van de vaardighedenboom om strategisch te vechten, waarbij je bewegingen zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid combineert om mysterieuze vijanden en enorme titanen uit te schakelen.

Een nieuwe ervaring vol mysterie en interessant

Word Sonic en ga op reis om erachter te komen wat er is gebeurd met de ruïnes van een verloren beschaving die werd aangevallen door robothordes. Ga op pad om je vrienden en de vreemde mensen die op de Starfall-eilanden wonen te redden van een enorme, mechanische dreiging met slechts een paar vragen en een stem uit het niets om je te helpen.

Op 8 november 2022 komt Sonic Frontiers uit voor Nintendo Switch.

Ad