Sonic Frontiers – Vandalize, de preview van het eindthema

Sonic Frontiers – Vandalize, de preview van het eindthema

SEGA werkte samen met de bekende Japanse rockband One Ok Rock om een ​​nummer te maken dat het eindthema van Sonic Frontiers zal zijn. Het nummer, genaamd Vandalize, is te horen in een nieuwe preview.

video
play-rounded-fill

Over Sonic Frontiers

In het nieuwste razendsnelle avontuur van Sonic the Hedgehog komen verschillende werelden samen! Sonic komt vast te zitten op een oud eiland vol vreemde wezens terwijl hij op zoek is naar de ontbrekende Chaos-smaragden. Vecht tegen hordes sterke vijanden terwijl je een wereld vol actie, avontuur en mysteries verkent. Terwijl je over de vijf enorme Starfall-eilanden racet, kun je naar nieuwe hoogten versnellen en de sensatie van high-speed, open-zone platformvrijheid voelen. Stort je in een avontuur, gebruik de kracht van de Ancients en vecht om deze nieuwe, mysterieuze vijanden te stoppen. Welkom bij hoe Sonic-games in de loop van de tijd zijn veranderd!

Open Zone Platforming is helemaal nieuw.

Race over vijf enorme eilanden in de bovenwereld met dichte bossen, stromende watervallen en hete woestijnen. Elk eiland heeft zijn eigen actie-platformuitdagingen en verborgen geheimen om te vinden.

Supersnelle vrijheid die niet te evenaren is

Verken de Starfall-eilanden en ontdek wat ze allemaal te bieden hebben, zo snel als alleen Sonic dat kan. Je kunt je eigen pad uitstippelen, zijmissies vinden, puzzels oplossen, enorme bouwwerken beklimmen, gaan vissen en onderweg vriendelijke mensen ontmoeten…

Stel jezelf op de proef in cyberspace.

Vind portalen over het hele eiland en gebruik ze om naar Cyber ​​Space-levels te gaan. Deze levels bevatten Sonic’s kenmerkende 3D-platforming met hoge snelheden en zitten vol uitdagingen om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vechten met computers

Er zijn vreemde dieren op de Starfall-eilanden die Sonic nog nooit eerder heeft gezien. Gebruik het geheel nieuwe vechtsysteem en de upgrades van de vaardighedenboom om strategisch te vechten, waarbij je bewegingen zoals ontwijken, pareren, counters, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid combineert om mysterieuze vijanden en enorme titanen uit te schakelen.

Een nieuw verhaal vol mysterie en spanning

Word Sonic en ga op reis om erachter te komen wat er is gebeurd met de ruïnes van een verloren beschaving die werd aangevallen door robothordes. Ga op pad om je vrienden en de vreemde mensen die op de Starfall-eilanden wonen te redden van een enorme, mechanische dreiging met slechts een paar vragen en een stem uit het niets om je te helpen.

Op 8 november 2022 komt Sonic Frontiers uit voor Nintendo Switch.

Ad